Een Standaard-uitnodiging versturen

Deze functie is onderdeel van het Free-pakket.

Aan de slag

Met Standaard-uitnodigingen kun je snel en gemakkelijk je klanten vragen reviews achter te laten. Via je eigen e-mail stuur je klanten een link, met de vraag om een review voor je bedrijf te schrijven. De link leidt naar je Trustpilot-profielpagina.

Let op: Het verzenden van Standaard-uitnodigingen is niet langer beschikbaar voor nieuwe klanten.

Instructie

1. Ga in Trustpilot Business naar Verzamel reviews. Klik op Probeer een andere manier om reviews te verzamelen.

1. Klik op Link kopiëren. Plak vervolgens de link in je uitnodigingsmail.

Belangrijke informatie

Als een gebruiker een review plaatst aan de hand van een Standaard-uitnodiging, voegen we het label 'Uitgenodigd' toe aan de Trustpilot-review. Let op, reviews die geplaatst zijn na een Standaard-uitnodiging worden niet beschouwd als geverifieerde reviews. Daarom komen ze niet in aanmerking voor Google seller-ratings. Hier vind je meer informatie over onze reviewlabels en wat ze betekenen.

Wil je dat je Trustpilot-reviews meetellen voor Googles seller-ratings? Gebruik dan een van onze geverifieerde systemen, zoals onze Automatic Feedback Service (AFS).