TrustBox Newsletter toevoegen aan je e-mailcampagnes

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

Deel je reviews en TrustScore in iedere nieuwsbrief met onze speciaal ontworpen e-mail-widgets. Lees hier hoe je het instelt.

TrustBox Newsletter is een dynamische widget waarmee je gemakkelijk je Trustpilot-gegevens toont in je e-mailcampagnes.

Je kunt kiezen uit drie soorten:

• De eerste variant toont je sterrenscore en het aantal reviews.
  • De tweede variant toont je TrustScore, het aantal reviews en je sterrenscore.
  • De derde variant toont je reviews, je TrustScore en het aantal reviews. Mogelijk moet je je huidige pakket upgraden om deze TrustBox te gebruiken.

Voeg TrustBox Newsletter toe

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Promoot reviews > E-mail-widgets TrustBox Newsletter.
  1. Kies een van de drie opties onder Ontwerp en layout.
  1. Onder Instellingen selecteer je Locatie, Kleurthema en Taal.

Kies reviews voor je TrustBox

Koos je de derde variant die je reviews toont, dan kun je je favoriete reviews eenvoudig selecteren. Onder Instellingen kies je de criteria voor de reviews die je wilt weergeven.

1. Heb je meerdere bedrijfslocaties op Trustpilot, dan kun je je TrustBox-reviews filteren op locatie. Kies een specifieke locatie onder Locatie, of selecteer Alle locaties om alle reviews te tonen.
  2. Kies uit Meest recente reviews of Geselecteerde reviews voor specifieke reviews. Geselecteerde reviews kun je filteren op sterrenscore of op tag.

Configureer je TrustBox Newsletter

Via Instellingen kun je je nieuwsbrief configureren op TrustBox-grootte, breedte, hoogte, lettergrootte, kleur en taal

De variant die je sterrenscore en TrustScore weergeeft biedt deze opties:

• Kleurthema: Lichte en donkere TrustBoxen.
  • Taal: Kies de taal via het dropdown-menu.

Bij de variant die je reviews laat zien kun je het volgende aanpassen:

• Hoogte en breedte: Standaard beschikbaar in een layout met een enkele kolom (520px bij 180px) of een dubbele kolom (260px bij 170px). Je kunt zelf ook andere hoogtes en breedtes instellen, maar we ondersteunen geen formaten kleiner dan 210px bij 170px of groter dan 1800px bij 600px.
  • Lettergrootte: Klein of groot.

Voeg toe aan je e-mailtemplate

Zodra je TrustBox Newsletter is geconfigureerd, kun je de code kopiëren en in je e-mailtemplate plakken.

1. Onder de TrustBox-preview klik je op Ontvang de code.
  2. Kopieer en plak de HTML-code in de HTML-editor van je e-mailtemplate. Sla de wijziging vervolgens op.

We raden aan om je nieuwsbrief eerst te testen voordat je het naar je klanten stuurt.