Voeg een TrustBox Newsletter toe aan je e-mailcampagnes

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

Deel je reviews en je TrustScore met klanten in iedere uitgaande nieuwsbrief, met behulp van onze TrustBox-widgets die geoptimaliseerd zijn voor e-mails.

De TrustBox Newsletter is een dynamische widget waarmee je gemakkelijk je sterren en reviews kunt tonen in je e-mailmarketingcampagnes.

Er zijn drie verschillende varianten van de TrustBox Newsletter waar je uit kunt kiezen:

• De eerste variant toont je sterrenscore en het aantal reviews.
  • De tweede variant toont je TrustScore, maar ook het aantal reviews en je sterrenscore.
  • De derde variant toont je reviews, naast je TrustScore en het aantal reviews. Het kan zijn dat je je huidige pakket moet upgraden om gebruik te kunnen maken van deze widget.

Voeg een TrustBox Newsletter-widget toe

1. Ga in je Trustpilot Business-account naar Promoot reviews > E-mail-widgets en klik op de tab TrustBox Newsletter.
  2. Kies onder Ontwerp en layout de gewenste variant die je wilt toevoegen aan je nieuwsbrief.

Kies reviews voor je TrustBox

Als je de TrustBox Newsletter-variant hebt gekozen die je reviews laat zien (naast het aantal reviews en je huidige TrustScore), kun je de reviews die je wilt tonen eenvoudig selecteren.

1. Kies onder Instellingen welke reviews je wilt weergeven in de widget.
  2. Indien je meerdere bedrijfslocaties op Trustpilot hebt, kun je de reviews in de widget filteren op locatie. Als je alle reviews wilt tonen, selecteer dan Alle locaties.
  3. Kies Meest recente reviews om de nieuwste reviews te tonen, of Geselecteerde reviews om specifieke reviews te tonen. Geselecteerde reviews kun je filteren op sterrenscore of op tag.

Configureer je TrustBox Newsletter

Wanneer je eenmaal een TrustBox hebt gekozen, is het tijd om deze te configureren.

Onder Instellingen kun je het volgende aanpassen:

• Een Kleurenthema – Maak een keuze tussen lichte en donkere TrustBoxen.
  • De Taal – Kies de taal in het dropdown-menu waarin de widget moet worden weergegeven.

Voor de variant van de TrustBox Newsletter die je reviews laat zien, kun je het volgende aanpassen:

• De breedte en de hoogte van de widget – De TrustBox Newsletter is standaard beschikbaar in een lay-out met een enkele kolom (520px bij 180px) of een dubbele kolom (260px bij 170px). Je kunt zelf ook andere hoogtes en breedtes instellen, maar houd er rekening mee dat we geen groottes ondersteunen met een afmeting kleiner dan 210px bij 170px en groter dan 1800px bij 600px.
  • De grootte van het lettertype – Kies een klein of groot lettertype.

Voeg de TrustBox Newsletter toe aan je e-mailtemplate

Wanneer je de configuratie van je TrustBox hebt afgerond, kun je de code kopiëren en in je e-mailtemplate plakken.

1. Onder de voorvertoning van de TrustBox Newsletter, klik op Ontvang de code.
  2. Kopieer de HTML-code en plak deze in de HTML-editor van je e-mailtemplate. Sla de wijziging vervolgens op.

We raden aan om je nieuwsbrief eerst te testen voordat je het naar je klanten verzendt.

Maak je gebruik van Mailchimp voor e-mailcampagnes? Lees dan dit artikel over het bewerken van e-mailtemplates in Mailchimp.