Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe je reviews in e-mailcampagnes kunt tonen met gebruik van een TrustBox Newsletter

De TrustBox Newsletter is een dynamische widget voor je e-mailmarketingcampagnes, die automatisch je TrustScore en je laatste reviews toont.

Dit artikel is voor klanten die hun TrustBox Newsletter willen configureren om hun laatste reviews te tonen. Wanneer je eenmaal geleerd hebt om reviews in je TrustBox te tonen, kun je meer lezen over hoe jedeze vervolgens implementeert.

Stap 1: ga naar TrustBox Newsletter en selecteer de derde layout

De TrustBox Newsletter is beschikbaar in drie lay-outs. Selecteer de derde lay-out, wanneer je citaten van je laatste reviews wilt tonen.

Stap 2: selecteer je reviews

Je TrustBox Newsletter kan geconfigureerd worden om je laatste reviews te tonen of je kunt reviews filteren gebaseerd op sterren en/of tags. Het zal altijd je recente TrustScore en het aantal reviews tonen.

De meest recente reviews

De TrustBox Newsletter zal standaard je laatste reviews tonen. De inhoud is gecached, dus nieuwe reviews zullen iedere 20 minuten verschijnen.

Filter reviews op sterrenscore

Je kunt reviews filteren op sterrenscore zodat de TrustBox alleen de laatste reviews zal tonen die voldoen aan je criteria.

Filter reviews per tag

Naast de ster filter kun je ook reviews tonen die met een specifiek trefwoord of een campagne naam getagd zijn.

Naast Targeted TrustBoxen, kan het taggen van reviews benut worden om de reviews aan te passen die getoond worden in een bepaalde campagne en zo verzekeren dat ze in de context van de e-mail passen. Een bedrijf dat bijvoorbeeld de levering van diensten wilt promoten, kan ervoor kiezen om alleen de reviews te tonen die getagd zijn met relevant woorden zoals "altijd op tijd", "betrouwbaar", "snelle levering", etc.

Je kunt een bestaande tag van de dropdown selecteren en klikken op Tag reviews met "..." om te beheren welke reviews aan deze tag zijn toegevoegd.

Je kunt ook een nieuwe tag voor je e-mailcampagne creëren door te klikken op Voeg een nieuwe tag toe.

De TrustBox code hoeft maar één keer geïmplementeerd te worden en zal automatisch nieuwe reviews met de gespecificeerde tag ophalen. Je kunt zelf beheren welke reviews toegevoegd worden aan deze tag, van de TrustBox Newsletter instellingenpagina of vanuit de reviewpagina.

Bekijk voor meer details dit artikel om te zien hoe review-tagging werkt.

Stap 3: configureer grootte & kleur

De TrustBox Newsletter is beschikbaar in twee voorgedefinieerde breedtes- een kolom lay-out (520px x 180px) en twee kolommen lay-out (260px x 170px). Je hebt ook de optie om je gewenste afmetingen in de velden van de breedte en hoogte in te voeren. Houd er rekening mee dat we geen breedtes ondersteunen met een afmeting onder (200px x 120px) en boven (1000px x 600px).

De TrustBox Newsletter is transparant en beschikbaar in twee kleurthema's, die het mogelijk maken om de TrustBox te stijlen naar je e-mailtemplate.

Wanneer je eenmaal klaar bent met het configureren van je TrustBox, kopieer dan de code en implementeer deze in je e-mailtemplate. Bekijk voor verdere details de implementatie handleiding.