Hoe u beoordelingen in e-mailcampagnes kunt tonen met gebruik van een TrustBox Newsletter

De TrustBox Newsletter is een dynamische widget voor uw e-mailmarketingcampagnes, die automatisch uw TrustScore en uw laatste beoordelingen toont.

Dit artikel is voor klanten die hun TrustBox Newsletter willen configureren om hun laatste beoordelingen te tonen. Wanneer u eenmaal geleerd heeft om beoordelingen in uw TrustBox te tonen, kunt u meer lezen over hoe u deze vervolgens implementeert.

Stap 1: Ga naar TrustBox Newsletter en selecteer de derde layout

De TrustBox Newsletter is beschikbaar in drie lay-outs. Selecteer de derde lay-out, wanneer u citaten van uw laatste beoordelingen wilt tonen.

Stap 2: Selecteer uw beoordelingen

Uw TrustBox Newsletter kan geconfigureerd worden om uw laatste beoordelingen te tonen of u kunt beoordelingen filteren gebaseerd op sterren en/of tags. Het zal altijd uw recente TrustScore en het aantal beoordelingen tonen.

De meest recente beoordelingen

De TrustBox Newsletter zal standaard uw laatste beoordelingen tonen. De inhoud is gecached, dus nieuwe beoordelingen zullen iedere 20 minuten verschijnen.

Filter beoordelingen op sterwaardering

U kunt beoordelingen filteren op sterwaardering zodat de TrustBox alleen de laatste beoordelingen zal tonen die voldoen aan uw criteria.

Filter beoordelingen per tag

Naast de ster filter kunt u ook beoordelingen tonen die met een specifiek trefwoord of een campagne naam getagd zijn.

Naast Targeted TrustBoxen, kan het taggen van beoordelingen benut worden om de beoordelingen aan te passen die getoond worden in een bepaalde campagne en zo verzekeren dat ze in de context van de e-mail passen. Een bedrijf dat bijvoorbeeld de levering van diensten wilt promoten, kan ervoor kiezen om alleen de beoordelingen te tonen die getagd zijn met relevant woorden zoals "altijd op tijd", "betrouwbaar", "snelle levering", etc.

U kunt een bestaande tag van de drop down selecteren en klikken op Tag beoordelingen met "..." om te beheren welke beoordelingen aan deze tag zijn toegevoegd.

U kunt ook een nieuwe tag voor uw e-mailcampagne creëren door te klikken op Voeg een nieuwe tag toe

De TrustBox code hoeft maar één keer geïmplementeerd te worden en zal automatisch nieuwe beoordelingen met de gespecificeerde tag ophalen. U kunt zelf beheren welke beoordelingen toegevoegd worden aan deze tag, van de TrustBox Newsletter instellingenpagina of vanuit de beoordelingen pagina.

Bekijk voor meer details dit artikel om te zien hoe beoordeling tagging werkt.

Stap 3: Configureer grootte & kleur

De TrustBox Newsletter is beschikbaar in twee voorgedefinieerde breedtes- een kolom lay-out (520px x 180px) en twee kolommen lay-out (260px x 170px). U heeft ook de optie om uw gewenste afmetingen in de velden van de breedte en hoogte in te voeren. Houd er rekening mee dat we geen breedtes ondersteunen met een afmeting onder (200px x 120px) en boven (1000px x 600px).

De TrustBox Newsletter is transparant en beschikbaar in twee kleurthema's, die het mogelijk maken om de TrustBox te stijlen naar uw e-mailtemplate.

Wanneer u eenmaal klaar bent met het configureren van uw TrustBox, kopieer dan de code en implementeer deze in uw e-mailtemplate. Bekijk voor verdere details de implementatie handleiding.