Voeg een TrustBox Newsletter toe aan je e-mailcampagnes

Wanneer je huidige klanten over je spreken, lezen je potentiële klanten mee.

Begin vandaag nog met het verzamelen van reviews!

Deel je reviews en je TrustScore met klanten in iedere uitgaande nieuwsbrief, met behulp van onze TrustBox-widgets die geoptimaliseerd zijn voor e-mails.

De TrustBox Newsletter is een dynamische widget waarmee je gemakkelijk je sterren en reviews kunt tonen in je e-mailmarketingcampagnes.

Er zijn drie verschillende varianten van de TrustBox Newsletter-widget die je kunt kiezen:

• De eerste variant toont je sterrenscore en het aantal reviews.
  • De tweede variant toont je sterrenscore, het aantal reviews en je TrustScore.
  • De derde variant toont het aantal reviews, je TrustScore en reviews. Deze widget is alleen beschikbaar voor Pro- en Enterprise-gebruikers.

Voeg een TrustBox Newsletter-widget toe

1. Log in op je Trustpilot Business-account en ga naar Integraties > TrustBox Newsletter. Klik vervolgens op Gebruik de TrustBox Newsletter.
  2. Kies onder Ontwerp en layout de gewenste variant die je wilt toevoegen aan je nieuwsbrief.

Kies reviews voor je TrustBox

Als je voor een TrustBox hebt gekozen die reviews laat zien (naast het aantal reviews en je huidige TrustScore), dan kun je de reviews die je wilt tonen eenvoudig selecteren.

1. Onder Instellingen kun je kiezen welke reviews je wilt weergeven in de widget.
  2. Je kunt Meest recente reviews selecteren om je nieuwste reviews te laten zien, of Geselecteerde reviews om specifieke reviews te tonen. Als je Geselecteerde reviews hebt gekozen, dan kun je filteren op sterrenscore of op tag.
    • Filter op sterrenscore – Vink aan hoeveel sterren je reviews moeten hebben die worden getoond.
    • Filter op tag – Net zoals bij Targeted TrustBoxen, kunnen getagde reviews gebruikt worden om de reviews die getoond worden aan te passen aan een bepaalde campagne, om ervoor te zorgen dat ze in de context van de e-mail passen. Een bedrijf dat bijvoorbeeld hun bezorgdienst wilt promoten, kan ervoor kiezen om alleen de reviews te tonen die getagd zijn met woorden zoals "altijd op tijd", "betrouwbaar", of "snelle levering".

Configureer je TrustBox Newsletter

Wanneer je eenmaal een TrustBox hebt gekozen, is het tijd om deze te configureren.

Voor de varianten van de TrustBox Newsletter-widget die je sterrenscore en TrustScore laten zien, onder Instellingen, kies:

• Een Kleurenthema – Maak een keuze tussen lichte of donkere TrustBoxen.
  • De Taal – Kies de taal in het dropdown-menu waarin de widget moet worden weergegeven.

Voor de variant van de TrustBox Newsletter die ook je reviews laat zien, kun je tevens het volgende configureren:

• De Breedte en Hoogte van de widget – De TrustBox Newsletter is standaard beschikbaar in een lay-out met een enkele kolom (520px bij 180px) of een dubbele kolom (260px bij 170px). Je kunt zelf ook andere hoogtes en breedtes instellen, maar houd er rekening mee dat we geen groottes ondersteunen met een afmeting kleiner dan 210px bij 170px, en groter dan 1800px bij 600px.
  • De Lettertype grootte – Kies een klein of groot lettertype.

Voeg de TrustBox Newsletter toe aan je e-mailtemplate

Wanneer je de configuratie van je TrustBox hebt afgerond, kopieer dan tot slot de code en implementeer deze in je e-mailtemplate.

1. Onder de preview van de TrustBox Newsletter, klik op Ontvang de code.
  2. Kopieer de HTML-code en plak deze in de HTML-editor van je e-mailtemplate. Sla de wijziging vervolgens op.

We raden aan om je nieuwsbrief eerst te testen voordat ie wordt verzonden.

Lees meer over het bewerken van e-mailtemplates in MailChimp.