Hoe u TrustBoxen toevoegt aan uw mobiele applicatie voor iOS of Android

Terwijl onze TrustBox widgets ontworpen zijn voor het web, werken ze ook in mobiele apps. Dit artikel voorziet u van een overzicht van welke stappen u neemt om een TrustBox in uw mobiele app te implementeren.

Voor developers: Ga direct naar ons GitHub project voor meerdere technische details en een basic code voorbeeld van hoe u onze TrustBoxen in een mobiele applicatie gebruikt, bestemd voor zowel een iOS app als een Android app.

Hoe u TrustBoxen laat werken in oorspronkelijke apps

Omdat onze TrustBoxen ontworpen zijn voor het web, dient u voor de implementatie van oorspronkelijke apps een HTML tag <script> te kopiëren en te plakken die de functies voor de TrustBox laden en een <div> tag die de parameters van de specifieke TrustBox toont. U kunt al onze TrustBoxen in uw Trustpilot Business Account vinden onder Integraties in de > TrustBox Bibliotheek.

Een TrustBox implementeren in een iOS app

Gebruik de WKWebView van de iOS WebKit SDK, een TrustBox kan gebruikt worden om eenvoudig uw Trustpilot data in uw app te tonen. Vraag uw developer om de implementatie stappen te volgen die in ons GitHub project worden gegeven. Het artikel heeft ook tips hoe uw TrustBox er het beste uit kunt zien en hoe u het beste links navigeert vanuit de TrustBox.

Een TrustBox implementeren in een Android app

Gebruik de WebView van de webkit SDK, een TrustBox kan gebruikt worden om eenvoudig Trustpilot data in uw app te tonen. Vraag uw developer om de volgende implementatie stappen te volgen die gegeven zijn in ons GitHub project.

Hoe u onze API gebruikt om uw eigen TrustBox te bouwen

We hebben een publieke API die gebruikt kan worden om aangepaste versies van onze TrustBoxen te bouwen. Met onze API's kunt u data over uw bedrijf op Trustpilot ontvangen, zoals beoordelingen, de TrustScore, het aantal beoordelingen en de huidige sterwaardering.

Om API's te gebruiken heeft u een API key nodig, die u niet van uw accountmanager bij Trustpilot kunt krijgen. Lees meer over Ga aan de slag met Trustpilot API's en bekijk onze API documentatie voor developers.

In ons GitHub project kunt u ook een voorbeeld vinden hoe u Trustpilot's API kunt gebruiken om beoordelingen in uw mobiele app te tonen.