​Hoe je TrustBoxen toevoegt aan je mobiele applicatie voor iOS of Android

Terwijl onze TrustBox widgets ontworpen zijn voor het web, werken ze ook in mobiele apps. Dit artikel voorziet je van een overzicht van welke stappen je neemt om een TrustBox in je mobiele app te implementeren.

Voor developers: ga direct naar ons GitHub project voor meerdere technische details en een basic code voorbeeld van hoe je onze TrustBoxen in een mobiele applicatie gebruikt, bestemd voor zowel een iOS app als een Android app.

Hoe je TrustBoxen laat werken in oorspronkelijke apps

Omdat onze TrustBoxen ontworpen zijn voor het web, dien je voor de implementatie van oorspronkelijke apps een HTML tag <script> te kopiëren en te plakken die de functies voor de TrustBox laden en een <div> tag die de parameters van de specifieke TrustBox toont. Je kunt al onze TrustBoxen in je Trustpilot Business-account vinden onder Integraties in de TrustBox Bibliotheek.

Een TrustBox implementeren in een iOS app

Gebruik de WKWebView van de iOS WebKit SDK, een TrustBox kan gebruikt worden om eenvoudig je Trustpilot data in je app te tonen. Vraag je developer om de implementatie stappen te volgen die in ons GitHub project worden gegeven. Het artikel geeft ook tips hoe je TrustBox er het beste uit kunt zien en hoe je het beste links navigeert vanuit de TrustBox.

Een TrustBox implementeren in een Android app

Gebruik de WebView van de webkit SDK, een TrustBox kan gebruikt worden om eenvoudig Trustpilot data in je app te tonen. Vraag je developer om de volgende implementatie stappen te volgen die gegeven zijn in ons GitHub project.

Hoe je onze API gebruikt om je eigen TrustBox te bouwen

We hebben een Trustpilot API die gebruikt kan worden om aangepaste versies van onze TrustBoxen te bouwen. Met onze API's kun je data over je bedrijf op Trustpilot ontvangen, zoals reviews, de TrustScore, het aantal reviews en de huidige sterrenscore.

Om API's te gebruiken heb je een API key nodig, die je niet van je accountmanager bij Trustpilot kunt krijgen. Lees meer over Ga aan de slag met Trustpilot API's en bekijk onze API documentatie voor developers.

In ons GitHub project kun je ook een voorbeeld vinden hoe je Trustpilots API kunt gebruiken om reviews in je mobiele app te tonen.