Een TrustBox toevoegen aan je mobiele iOS- of Android-app

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

Onze TrustBox-widgets zijn ontworpen voor websites, maar werken net zo goed in mobiele apps. Lees hier hoe je een TrustBox in je mobiele app implementeert.

Developers kunnen meteen naar ons GitHub-project gaan voor voorbeelden van basiscode en instructies voor iOS of Android.

TrustBoxen in systeemeigen apps

Omdat onze TrustBoxen zijn ontworpen voor het web, moet je voor de implementatie van systeemeigen apps een HTML <script>-tag kopiëren/plakken die de TrustBox-functies laadt, en een <div>-tag die de parameters van de specifieke TrustBox definieert. Je vindt al onze TrustBoxen in onze TrustBox-bibliotheek.

Een TrustBox implementeren bij iOS

Gebruik een TrustBox om de Trustpilot-gegevens te tonen in je app, via de WKWebView uit de WebKit SDK van iOS. Vraag je developer om de stappen te volgen uit ons GitHub-project

Een TrustBox implementeren bij Android

Gebruik een TrustBox om de Trustpilot-gegevens te tonen in je app, via de WKWebView uit de WebKit SDK van iOS. Vraag je developer om de volgende implementatiestappen te volgen uit ons GitHub-project.

Met onze API's je eigen TrustBox maken

Je kunt met onze API's onze TrustBoxen aanpassen. Via onze API's heb je toegang tot de Trustpilot-gegevens van je bedrijf, zoals je reviews, je TrustScore, het aantal reviews en de huidige sterrenscore.

Als je onze API's wilt gebruiken, heb je een API-sleutel nodig. Je kunt die opvragen bij je Customer Success Manager (CSM).

In ons GitHub-project vind je een voorbeeld van hoe je via Trustpilot-API's reviews in je mobiele app kunt tonen.

Lees meer over hoe je aan de slag gaat met onze API's en zie onze API-documentatie voor developers.