Hoe u de TrustBox Newsletter toevoegt aan uw e-mailcampagnes Volgen

Met de TrustBox Newsletter, kunt u eenvoudig beoordelingen tonen in uw e-mailmarketingcampagnes.

1. Eenvoudig te implementeren: Kopieer en plak de TrustBox code in de e-mailtemplate van uw HTML editor.
  2. Dynamisch: De TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om uw huidige TrustScore te tonen.
  3. Verschillende layouts: Er is keuze uit 2 layouts, ze zijn allebei beschikbaar in lichte en donkere kleurenthema's.

Wist u dat we ook TrustBoxen hebben voor uw e-mailhandtekening? Lees meer over de TrustBox Signature.

Stap 1: Ga naar Integraties > TrustBox Newsletter

Kies en configureer de layout die u wilt gebruiken en klik op Ontvang de code.

Stap 2: Plak de TrustBox code in uw e-mailtemplate

Plak nu de TrustBox code in de e-mailtemplate van uw HTML editor waar u wilt dat de TrustBox verschijnt.

Lees meer over e-mailtemplates bewerken in MailChimp.