Hoe u de TrustBox Newsletter toevoegt aan uw e-mailcampagnes

Met de TrustBox Newsletter, kunt u eenvoudig beoordelingen en uw TrustScore in uw e-mailmarketingcampagnes tonen.

1. Eenvoudig te implementeren: Kopieer en plak de TrustBox code in de e-mailtemplate van uw HTML editor.
  2. Dynamisch: De TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om uw huidige TrustScore en/of beoordelingen te tonen.
  3. Verschillende lay-outs: Er zijn 3 lay-outs om uit te kiezen, beschikbaar in lichte en donkere thema's. Ze zijn ook geschikt voor mobiel gebruik.

Wist u dat we ook TrustBoxen hebben voor uw e-mailhandtekening? Leer meer over de TrustBox Signature.

Stap 1: Ga naar Integraties > TrustBox Newsletter

Kies en configureer de lay-out die u wilt gebruiken en klik op Ontvang code.

Let op: Wanneer u de derde lay-out selecteert heeft u de optie om citaten van de meest recente beoordelingen te tonen en u heeft aanvullende configuratie opties. Leer meer over de TrustBox Signature.

Stap 2: Plak de TrustBox code in uw e-mailtemplate

Plak nu de TrustBox code in de e-mailtemplate van uw HTML editor waar u wilt dat de TrustBox verschijnt.

Lees meer over het bewerken van e-mailtemplates in MailChimp.