​Hoe je de TrustBox Newsletter toevoegt aan je e-mailcampagnes

Met de TrustBox Newsletter, kun je eenvoudig reviews en je TrustScore in je e-mailmarketingcampagnes tonen.

1. Eenvoudig te implementeren: kopieer en plak de TrustBox code in de e-mailtemplate van je HTML editor.
  2. Dynamisch: de TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om je huidige TrustScore en/of reviews te tonen.
  3. Verschillende lay-outs: er zijn 3 lay-outs om uit te kiezen, beschikbaar in lichte en donkere thema's. Ze zijn ook geschikt voor mobiel gebruik.

Wist je dat we ook TrustBoxen hebben voor je e-mailhandtekening? Leer meer over de TrustBox Signature.

Stap 1: ga naar Integraties > TrustBox Newsletter

Kies en configureer de lay-out die je wilt gebruiken en klik op Ontvang code.

Opmerking: wanneer je de derde lay-out selecteert heb je de optie om citaten van de meest recente reviews te tonen en je hebt aanvullende configuratie-opties. Leer meer over de TrustBox Signature.

Stap 2: plak de TrustBox code in je e-mailtemplate

Plak nu de TrustBox code in de e-mailtemplate van je HTML editor waar je wilt dat de TrustBox verschijnt.

Lees meer over het bewerken van e-mailtemplates in MailChimp.