TrustBox Signature aan je e-mails toevoegen

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

Wil je ook vertrouwen uitstralen in je e-mails? Met Trustbox Signature schitter je met je Trustpilot-reputatie in je e-mailhandtekening. In dit artikel lees je hoe je aan de slag gaat.

Wat is een TrustBox Signature?

Dit is een handtekening met dynamische content die je kunt toevoegen aan de voettekst van je e-mails. Het is mobielvriendelijk, eenvoudig te configureren en wordt automatisch geüpdatet, dus het is altijd gebaseerd op je huidige TrustScore.

Configureer je TrustBox Signature

1. Ga in Trustpilot Business naar Promoot reviews> E-mail-widgets > TrustBox Signature.
  2. Kies, onder Kies het ontwerp en de lay-out, een van de vier opties.

1. Selecteer, onder Instellingen, je Locatie, Taal, en E-mailprogramma.

Voeg TrustBox Signature toe aan je e-mailprogramma

De wijze van implementatie hangt af van welk e-mailprogramma je gebruikt. Volg de instructies voor jouw e-mailprogramma zodat de TrustBox correct wordt toegevoegd aan je e-mailhandtekening.

Gmail

1. Klik, in Gmail, op het Instellingen-tandwiel rechts bovenaan de toolbar. Klik op Instellingen > Alle instellingen bekijken.
  2. Scroll, onder Algemeen, naar Handtekening. Klik op Nieuwe maken.
  3. Voer een naam in voor de handtekening, en klik op Maken.
  4. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek in het veld rechts.
  5. Selecteer je voorkeursinstellingen onder Standaardinstellingen voor handtekening.
  6. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.

Je handtekening wordt automatisch bijgewerkt en geeft dus altijd je huidige TrustScore weer. Wel kan er vertraging tot 24 uur voorkomen vanwege caching.

Opmerking: De mobiele apps van Gmail ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, waardoor de TrustBox Signature niet zichtbaar zal zijn op je mobiele app (iOS en Android).

Outlook 365

1. Ga in Outlook 365 naar Bestand > Opties. Klik op E-mail.
  2. Klik op Handtekeningen. Klik onder Handtekening selecteren om te bewerken op Nieuw.
  3. Voer een naam in voor de handtekening, en klik op OK.
  4. Plak, onder Handtekening bewerken, je gekopieerde TrustBox Signature waar je deze wilt laten verschijnen. Klik op OK om het op te slaan.

Outlook 2010-2016

1. Ga in Outlook naar Bestand > Opties > E-mail. Klik op Handtekeningen.
  2. Maak een nieuwe handtekening of voer de naam van je bestaande handtekening in (bijv. 'Handtekening'). Klik op OK en sluit Outlook.
  3. Vind de map waar Outlook je e-mailhandtekening bewaart met één van deze opties:
    • Ga naar Start > Uitvoeren en open Op Win 7-10 of Vista: %gebruikers%\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures Op Win XP-2003: %gebruikers%\Application\Data\Microsoft\Signatures
    • Of navigeer in Verkenner naar C:\Gebruikers\Jegebruikersnaam\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures Tip: Wanneer je niet de folder AppData kunt vinden, dan kun je je bestandssysteem configureren om verborgen bestanden en mappen weer te geven via Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties.
  4. Je ziet nu drie bestanden die gecreëerd zijn voor je handtekening (.htm, .rtf en .txt). Selecteer het .htm -bestand en open met Notepad.
  5. Kopieer en plak de HTML-code van je TrustBox Signature onderaan het bestand, vlak boven de </body></html> afsluitende tags en bewaar het bestand.

Je handtekening wordt automatisch bijgewerkt en geeft dus altijd je huidige TrustScore weer. Wel kan er vertraging tot 20 minuten voorkomen vanwege caching.

Als je Outlook 2010 gebruikt:

Outlook 2010 voegt automatisch alle afbeeldingen als inline afbeeldingen toe aan je e-mails. Dit betekent dat je, om de TrustBox Signature dynamisch te houden, Outlooks standaard configuratie moet aanpassen in het Windows-register. Zorg ervoor dat je een back-up maakt en weet hoe je je register kunt herstellen voor het geval er iets misgaat.

1. Ga naar Start > Menu > Register-editor.
  2. Open de Mail-map, die zich bevindt onder HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\Mail Wanneer er geen Mail-map onder Opties te vinden is, kun je er één creëren door te klikken op Bewerken > Nieuw > Sleutel, en voeg een nieuwe key genaamd Mail toe.
  3. Klik in de e-mailmap op Bewerken > Nieuw > DWORD (32-bits) waarde.
  4. Benoem de nieuwe waarde exact: Send Pictures With Document.
  5. Sluit Register-editor en start Outlook opnieuw.

Outlook Webmail (Outlook.com of Office 365)

1. Klik in Outlook Webmail op het Instellingen-tandwiel, en selecteer Bekijk alle Outlook-instellingen.
  2. Klik op Opstellen en beantwoorden.
  3. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek.
  4. Configureer je gewenste standaardinstellingen en klik vervolgens op Opslaan.

Je handtekening wordt automatisch bijgewerkt en geeft dus altijd je huidige TrustScore weer. Wel kan er vertraging tot 20 minuten voorkomen vanwege caching.

Apple Mail

We raden sterk aan om Google Chrome voor Apple Mail te gebruiken. Als je Safari gebruikt, loop je het risico op lay-outproblemen bij het kopiëren en plakken, en kan het zijn dat je TrustBox niet dynamisch blijft.

Plaats ook wat tekst onder de handtekening zodat deze correct wordt weergegeven. Als je de handtekening onder al je handtekeningtekst plaatst, wordt deze mogelijk niet volledig weergegeven voor Apple Mail-gebruikers.

1. Ga in Mail naar Voorkeuren. Klik op Handtekeningen.

1. Selecteer de e-mailhandtekening die je wilt bewerken. Indien je gebruikmaakt van Mail versie 10 (Mac Os Sierra) dien je de optie Pas standaard bericht lettertype aan te deactiveren, voordat je je handtekening plakt.
  2. Kopieer en plak de TrustBox Signature op de gewenste plek.

Je ziet de afbeeldingen verschijnen als lege vakken; dit is normaal. Nadat de handtekening is opgeslagen, worden de afbeeldingen in je e-mails weergegeven.

1. Sluit het pop-upvenster om op te slaan.

Je kunt je TrustBox-handtekening kopiëren en in je handtekening-editor te plakken, of de HTML-code rechtstreeks aan de HTML van je handtekening toevoegen. Verwacht 20 minuten vertraging wegens caching.

Geavanceerde instellingen via de HTML code

Als de kopieer-en-plak-methode niet werkt, kun je de TrustBox Signature ook rechtstreeks aan de HTML-code van je handtekening toevoegen.

1. Ga in Mail naar Voorkeuren. Klik op Handtekeningen.
  2. Selecteer de handtekening die je wilt bewerken en voeg een extra regel toe. Sluit Mail.
  3. Vind de map waar Mail je e-mailhandtekening bewaart.
    • In Finder, klik op Ga > Ga naar map en voer in: ~/Library/Mail/V6/MailData/Signatures

Als je de map met de handtekeningen niet kunt vinden onder /V6/, probeer het dan met een lager nummer: van /V5/ opeenvolgend naar /V2/.

1. Vind het .mailsignature-bestand van je handtekening en open het met TextEdit.
    • Als je in stap 2 een nieuwe regel hebt toegevoegd, zoek dan naar het laatst gewijzigde bestand.
    • Als alternatief kun je ook AllSignatures.plist openen in TextEdit, waarna je je handtekening zoekt op naam en de SignatureUniqueId noteert - de bestandsnaam zal UniqueID.mailsignature zijn.
  2. Kopieer de HTML-code van je TrustBox Signature en plak het onderaan het bestand.
  3. Sla het op en open Mail opnieuw.

Thunderbird

1. Ga in Thunderbird naar Opstellen > Bewerken > Accountinstellingen > Opstellen & Addressering.

1. Kopieer je TrustBox Signature. Creëer een nieuw e-mailbericht, dat alleen je bestaande e-mailhandtekening bevat.

1. Ga naar Invoegen > HTML. Er verschijnt een tekstvak. Plak je handtekening in het vak en klik op Invoegen.

1. Ga naar Bestand > Opslaan als > Bestand. Voer een naam in voor de handtekening en sla deze op als HTML-bestand.

1. Klik op Bewerken > Accountinstellingen. Activeer In plaats daarvan de handtekening toevoegen vanuit een bestand (tekst, HTML of afbeelding). Selecteer het .html-bestand dat je in stap 4 hebt gemaakt en klik op Openen.

Opmerking: Als alternatief kun je ook gewoon de HTML van de TrustBox Signature rechtstreeks in het handtekeningbestand (.html) kopiëren en plakken.

Andere e-mailprogramma's

In de meeste gevallen kun je de TrustBox Signature toevoegen door deze te kopiëren en plakken of door de HTML-code rechtstreeks te gebruiken. Controleer evengoed altijd of de TrustBox dynamisch is.