Hoe voegt u de TrustBox Signature toe aan uw e-mails? Volgen

Met de TrustBox Signature, is het nu mogelijk om meer vertrouwen in uw e-mailhandtekening te brengen en uw online reputatie te promoten met iedere uitgaande e-mail.

• Eenvoudig te implementeren: Kopieer en plak de TrustBox in de e-mailhandtekening editor van uw e-mailprogramma.
  • Dynamisch: De TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om uw huidige TrustScore te tonen.
  • Verschillende layouts: Er zijn 4 layouts om uit te kiezen, en ze zijn allen mobielvriendelijk.

Wist u dat we ook TrustBoxen hebben voor uw e-mailcampagnes? Lees meer over de TrustBox Newsletter.

Stap 1: Ga naar Integraties > TrustBox Signature

Kies de layout die u wilt gebruiken en klik op Kopieer Signature om uw TrustBox Signature direct te knippen en plakken in de e-mailhandtekening van uw e-mailprogramma.

Als alternatief, kunt u klikken op Ontvang code om de code snippet naar de developer of de IT afdeling te sturen die uw corporate e-mailhandtekening beheert.

Stap 2: Kopieer en plak in uw e-mailprogramma

Wanneer u eenmaal uw TrustBox Signature heeft gekopieerd, plak het dan eenvoudig in de handtekening editor van uw e-mailprogramma, op de plek waar u de TrustBox wilt weergeven. Onderaan vindt u specifieke implementatie instructies voor populaire e-mailprogramma's.

Wanneer u een developer of IT afdeling heeft die de corporate handtekening van uw bedrijf beheert, kun u ze vragen de TrustBox Signature voor u en uw collega's in te stellen. Alles wat ze nodig hebben is de code snippet, waar u toegang toe heeft via Ontvang code en deze kunt u naar ze doorsturen.

Houd er rekening mee dat door caching het zo'n 24 uur kan duren voordat uw TrustScore up-to-date is in sommige e-mailprogramma's.

Specifieke kopieer en plak instructies voor populaire e-mailprogramma's

Hoe voeg ik mijn handtekening toe in Outlook?

1. Open Outlook
  2. Stel een Nieuwe E-mail op
  3. Op het berichten tabblad, in de Include groep, kies Handtekening
  4. Selecteer de handtekening die u wilt bewerken
  5. Plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Klik op OK om op te slaan

Leer meer over hoe e-mailhandtekeningen in Outlook werken.

Hoe voeg ik mijn handtekening toe in Gmail?

1. Open Gmail
  2. In de rechterbovenhoek, klik op de Instellingen tandwiel in de werkbalk
  3. Selecteer Instellingen uit het drop-down menu
  4. Scroll naar beneden onder de Algemene Instellingen naar de e-mailhandtekening sectie.
  5. Plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan

Leer meer over over e-mailhandtekeningen in Gmail.

Hoe voeg ik mijn handtekening toe in de inbox van Google?

1. Open Inbox
  2. Ga in de linkerbovenhoek naar het Hoofdmenu
  3. Scroll naar beneden en kies Instellingen
  4. Selecteer Handtekening
  5. Plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Klik op Voltooien om op te slaan

Leer meer over hoe e-mailhandtekeningen werken in de Inbox van Google.

Hoe voeg ik mijn e-mailhandtekening toe in Apple Mail?

1. Open Mail
  2. Ga naar Mailvoorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen
  3. Selecteer de e-mailhandtekening die u wilt bewerken
  4. Plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  5. Sluit het pop-up venster om op te slaan

Leer meer over hoe handtekeningen werken in Apple Mail.