Neem een kijkje in ons Support Center voor meer informatie over Google Seller Ratings, Rich Snippets, TrustBoxen, productreviews en handleidingen voor het aanpassen van uw reviews en account instellingen.

Hoe voeg je de TrustBox Signature toe aan je e-mails?

Met de Trustbox Signature is het nu mogelijk om direct vertrouwen in je e-mailhandtekening te brengen en je online reputatie te promoten met iedere uitgaande e-mail.

TrustBox Signature overzicht

• Dynamisch: de TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om je huidige TrustScore te tonen.
  • Verschillende lay-outs: er zijn 4 lay-outs om uit te kiezen, en ze zijn allen mobielvriendelijk.
  • Eenvoudige implementatie: instructies zijn beschikbaar voor de meest populaire e-mailprogramma's.

Wist je dat we ook TrustBoxen hebben voor e-mail marketingcampagnes? Lees meer over de TrustBox Newsletter.

Stap 1: configureer je TrustBox Signature

• Ga naar Integraties > TrustBox Signature
  • Kies de lay-out die je wilt gebruiken
  • Selecteer je e-mailprogramma

Stap 2: voeg je TrustBox Signature toe in je e-mailprogramma

De implementatie stappen verschillen afhankelijk van welk e-mailprogramma je gebruikt. Zorg ervoor dat je de volgende instructies voor je e-mailprogramma volgt om te verzekeren dat de TrustBox op de juiste manier is toegevoegd aan je e-mailhandtekening.

Gmail

Kopieer en plak de TrustBox Signature direct in je handtekening editor. Je handtekening zal automatisch bijgewerkt worden en zal je huidige TrustScore tonen. Verwacht een vertraging van maximaal 24 uur wegens caching.

1. Open Gmail
  2. Klik op de Instellingen tandwiel rechts bovenaan de toolbar
  3. Selecteer Instellingen uit het dropdown-menu
  4. Scroll naar beneden onder de Algemene Instellingen naar de e-mailhandtekening sectie
  5. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan

Let op: Gmails mobiele apps ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, dus de TrustBox Signature zal niet verschijnen op je mobiele app (iOS of Android).

Inbox van Gmail

Kopieer en plak je TrustBox Signature direct in je handtekening editor. Je handtekening zal automatisch bijgewerkt worden en zal je huidige TrustScore tonen. Verwacht een vertraging van maximaal 24 uur wegens caching.

1. Open Inbox
  2. Ga naar het Hoofdmenu in de linker bovenhoek
  3. Scroll naar beneden en kies Instellingen
  4. Selecteer Handtekening instellingen
  5. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Klik op Voltooien om op te slaan

Let op: Gmails mobiele apps ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, dus de TrustBox Signature zal niet verschijnen op je mobiele app (iOS of Android).

Outlook 2010-2016

Voeg de TrustBox Signature direct toe aan je HTML handtekening. Dat zal verzekeren dat je handtekening dynamisch blijft en automatisch wordt bijgewerkt om je huidige TrustScore te tonen. Verwacht 20 minuten vertraging wegens caching.

1. Open Outlook
  2. Ga naar Bestand > Opties > E-mail en klik op Handtekeningen
  3. Creëer een nieuwe handtekening of noteer de naam van je bestaande handtekening (bijvoorbeeld "signature") en klik op OK om de handtekening editor te sluiten.
  4. Sluit Outlook af
  5. Localiseer de map waar Outlook je e-mailhandtekening bewaart met één van deze opties:
    1. Ga naar Start > Uitvoeren en open
      Op Win 7-10 of Vista:

%gebruikers%\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures
      Op Win XP-2003:

%gebruikers%\Application Data\Microsoft\Signatures
    2. OF navigeer in Explorer naar C:\Gebruikers\Uwgebruikersnaam\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures TIP: wanneer je niet de folder AppData kunt vinden, dan kun je je bestandssysteem configureren om verborgen bestanden en mappen te weergeven van Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  6. Localiseer het .htm bestand van je handtekening en open met Kladblok (Notepad), bijvoorbeeld signature.htm
    1. Nu zul je 3 bestanden zien die gecreëerd zijn voor je handtekening (.htm, .rtf en .txt). Bewerk het .htm bestand.
      TIP: wanneer je de bestandsextensies niet kunt zien, kun je je bestandssysteem configureren om ze te laten zien van Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  7. Kopieer en plak de HTML code van je TrustBox Signature onderaan het bestand, boven de </body></html> afsluitende tags en bewaar het bestand.
    TIP: wanneer je de TrustBox wilt positioneren op een andere plek, bijvoorbeeld boven je juridische disclaimer, localiseer de <p>...</p> tag van de disclaimer in het .htm bestand en plak de TrustBox code hierboven.
  8. Wanneer je Outlook 2010 gebruikt, volg dan alsjeblieft de aanvullende onderstaande stappen.

Belangrijke opmerking wanneer je Outlook 2010 gebruikt

Outlook 2010 voegt automatisch alle afbeeldingen als inline afbeeldingen toe aan je e-mails, dit betekent dat je om de TrustBox Signature dynamisch te houden, Outlooks standaard instellingen moet aanpassen in de Windows registratie.

BELANGRIJK: zorg ervoor dat je een back-up uitvoert en weet hoe je je registratie kunt herstellen wanneer er problemen opspelen. Wanneer je de Registry Editor verkeerd gebruikt, kan dit serieuze problemen veroorzaken verspreid over het hele systeem, wellicht moet je als gevolg van deze problemen het besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat een probleem dat ontstaat door het gebruik van de Registry Editor opgelost kan worden. Gebruik deze tool op eigen risisco.

1. Sluit Outlook af
  2. Ga naar het menu Start > Regedit
  3. Open de E-mail map, die zich hieronder bevindt HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\Mail
    1. Wanneer er geen Mail map onder Options is, dan kun je er één creëren door op Bewerken te klikken > Nieuw > Sleutel en voeg een nieuwe key toe genaamd Mail
  4. Klik in de e-mailmap op Bewerken > Nieuw > DWORD (32-bits) waarde
  5. Benoem de nieuwe waarde exact: Stuur foto's met documentatie
  6. Sluit Regedit
  7. Herstart Outlook

Outlook Webmail (Outlook.com of Office 365)

Kopieer en plak je TrustBox Signature direct in je handtekening editor. Je kunt een vertraging van 20 minuten wegens caching verwachten.

1. Log in op je Outlook Webmail
  2. Ga naar Instellingen > Opties (rechts bovenaan)
  3. Selecteer E-mailhandtekening van de opties
  4. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek
  5. Na het plakken klik je op het Plak-icoon en vervolgens plak je eenvoudig html
  6. Klik op Opslaan

Apple Mail

Je hebt de optie om je TrustBox Signature te knippen en in je handtekening editor te plakken. Als alternatief, kun je de HTML code direct toevoegen aan je handtekening van HTML. Je kunt een vertraging van 20 minuten wegens caching verwachten.

We adviseren je Google Chrome voor Apple Mail te gebruiken. Wanneer je Safari gebruikt, loop je het risico problemen te krijgen met je lay-out wanneer je kopieert en plakt, en je TrustBox zal niet dynamisch zijn.

1. Open Mail
  2. Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen
  3. Selecteer de e-mailhandtekening die je wilt bewerken
    1. Wanneer je gebruikmaakt van Mail versie 10 (Mac Os Siera) dien je deactiveer pas aan standaardberichtlettertype aan voordat je je handtekening plakt.
  4. Kopieer en plak de TrustBox Signature op de gewenste plek
    1. Je zult de afbeeldingen als lege boxen zien verschijnen, wat normaal is. Nadat de handtekening is opgeslagen, zullen de afbeeldingen in je e-mails verschijnen.
  5. Sluit het pop-up venster om op te slaan

Geavanceerde instellingen om de HTML code te gebruiken

Wanneer je tegen problemen aanloopt met de kopieer en plak methode, vergeet dan niet dat je de TrustBox Signature direct kunt toevoegen aan je HTML handtekening code.

1. Open Mail
  2. Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen
  3. Selecteer de handtekening die je wilt bewerken en voeg een extra regel toe
  4. Sluit Mail
  5. Localiseer de map waar Mail je e-mailhandtekening bewaart
    1. In Finder, klik op Ga > Ga naar map en voer in: ~/Library/Mail/V4/MailData/Signatures
    2. Wanneer je de map met de handtekeningen niet kunt vinden onder /V4/, probeer het dan onder /V3/ of /V2/
  6. Localiseer het .mailsignature bestand van je handtekening en open het met TextEdit
    1. Wanneer je een nieuwe regel in stap 3 hebt toegevoegd, kijk dan eenvoudig naar het laatst gewijzigde bestand
    2. Als alternatief open je allSignatures.plist in TextEdit, vind je handtekening op naam en noteer de SignatureUniequiId - de bestandsnaam zal UniqueID.mailsignature zijn
  7. Kopieer en plak de HTML code van je TrustBox Signature onderaan het bestand
  8. Bewaar en open Mail opnieuw

Thunderbird

Je hebt de optie om je TrustBox Signature in je handtekening te kopiëren en te plakken, en sla het op als een nieuwe HTML handtekening. Als alternatief kun je de HTML code direct in de HTML van je handtekening toevoegen.

1. Open Thunderbird
  2. Creëer een nieuw e-mailbericht, dat alleen je bestaande e-mailhandtekening bevat
    1. TIP: zorg ervoor dat je account geconfigureerd is om een bericht op te stellen in HTML formaat van Tools > Account Instellingen > Compositie & adressering
  3. Kopieer je TrustBox Signature. Ga naar de Signature tekst in Thunderbird en klik op het gedeelte waar je wilt dat je handtekening verschijnt.
  4. Ga vervolgens naar invoegen & HTML. Er zal een venster verschijnen. Plak je handtekening in dit venster en klik op invoegen.
  5. Ga naar Bestand > Opslaan als > Bestand
  6. Bewaar het e-mailbericht als een html bestand, bijvoorbeeld signature.html
  7. Open Tools > Accountinstellingen
  8. Vink het vakje aan Attach the signature from a file instead (text, HTML or image) En kies het signature.html bestand dat je in stap 5 hebt gecreëerd.
    1. Als alternatief kun je de TrustBox Signature HTML eenvoudig kopiëren en plakken in het bestand van je html handtekening

Andere e-mailprogramma's (niet ondersteund)

In de meeste gevallen, moet je in staat zijn om de TrustBox Signature toe te voegen door het te kopiëren en te plakken of door de HTML code direct te gebruiken.

• LotusNotes
  • Outlook 2011, 2007 of ouder - Houd er rekening mee dat Outlook de TrustBox Signature zal toevoegen als een inline afbeelding, die niet dynamisch zal zijn. Probeer het daarom als alternatief aan uw HTML signature toe te voegen.
  • Outlook voor Mac - Houd er rekening mee dat Outlook de TrustBox Signature als een inline afbeelding zal toevoegen, die niet dynamisch zal zijn. Probeer het daarom als alternatief aan je HTML signature toe te voegen en hou er rekening mee dat je waarschijnlijk de code snippet dient te gebruiken die door Outlook 2010-2016 wordt voorzien.
  • Windows Live Mail - Houd er rekening mee dat Windows Live Mail alleen handtekeningen op tekst ondersteunt. Wanneer je styling of dynamische elementen wilt toevoegen, dien je een HTML handtekening toe te voegen.

We kunnen niet garanderen dat de TrustBox Signature zal werken in e-mailprogramma's die we niet in dit artikel genoemd hebben, maar laat het ons weten wanneer je deze succesvol hebt toegevoegd aan een ander e-mailprogramma en we voegen het toe aan dit document.