Hoe voegt u de TrustBox Signature toe aan uw e-mails?

Met de Trustbox Signature is het nu mogelijk om direct vertrouwen in uw e-mailhandtekening te brengen en uw online reputatie te promoten met iedere uitgaande e-mail.

TrustBox Signature overzicht

• Dynamisch: De TrustBox zal automatisch bijgewerkt worden om uw huidige TrustScore te tonen.
  • Verschillende lay-outs: Er zijn 4 lay-outs om uit te kiezen, en ze zijn allen mobielvriendelijk.
  • Eenvoudige implementatie: Instructies zijn beschikbaar voor de meest populaire e-mailprogramma's.

Wist u dat we ook TrustBoxen hebben voor e-mail marketingcampagnes? Lees meer over de TrustBox Newsletter.

Stap 1: Configureer uw TrustBox Signature

• Ga naar Integraties > TrustBox Signature
  • Kies de lay-out die u wilt gebruiken
  • Selecteer uw e-mailprogramma

Stap 2: Voeg uw TrustBox Signature toe in uw e-mailprogramma

De implementatie stappen verschillen afhankelijk van welk e-mailprogramma u gebruikt. Zorg ervoor dat u de volgende instructies voor uw e-mailprogramma volgt om te verzekeren dat de TrustBox op de juiste manier is toegevoegd aan uw e-mailhandtekening.

Gmail

Kopieer en plak de TrustBox Signature direct in uw handtekening editor. Uw handtekening zal automatisch bijgewerkt worden en zal uw huidige TrustScore tonen. Verwacht een vertraging van maximaal 24 uur wegens caching.

1. Open Gmail
  2. Klik op de Instellingen tandwiel rechts bovenaan de toolbar
  3. Selecteer Instellingen uit het drop-down menu
  4. Scroll naar beneden onder de Algemene Instellingen naar de e-mailhandtekening sectie
  5. Kopieer en plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan

Let op: Gmail's mobiele apps ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, dus de TrustBox Signature zal niet verschijnen op uw mobiele app (iOS of Android).

Inbox van Gmail

Kopieer en plak uw TrustBox Signature direct in uw handtekening editor. Uw handtekening zal automatisch bijgewerkt worden en zal uw huidige TrustScore tonen. Verwacht een vertraging van maximaal 24 uur wegens caching.

1. Open Inbox
  2. Ga naar het Hoofdmenu in de linker bovenhoek
  3. Scroll naar beneden en kies Instellingen
  4. Selecteer Handtekening instellingen
  5. Kopieer en plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  6. Klik op Voltooien om op te slaan

Let op: Gmail's mobiele apps ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, dus de TrustBox Signature zal niet verschijnen op uw mobiele app (iOS of Android).

Outlook 2010-2016

Voeg de TrustBox Signature direct toe aan uw HTML handtekening. Dat zal verzekeren dat uw handtekening dynamisch blijft en automatisch wordt bijgewerkt om uw huidige TrustScore te tonen. Verwacht 20 minuten vertraging wegens caching.

1. Open Outlook
  2. Ga naar Bestand > Opties > E-mail en klik op Handtekeningen
  3. Creëer een nieuwe handtekening of noteer de naam van uw bestaande handtekening (bijvoorbeeld "signature") en klik op OK om de handtekening editor te sluiten.
  4. Sluit Outlook af
  5. Localiseer de map waar Outlook uw e-mailhandtekening bewaart met één van deze opties:
    1. Ga naar Start > Uitvoeren en open
      Op Win 7-10 of Vista:

%gebruikers%\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures
      Op Win XP-2003:

%gebruikers%\Application Data\Microsoft\Signatures
    2. OF navigeer in Explorer naar C:\Gebruikers\Uwgebruikersnaam\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures TIP: Wanneer u niet de folder AppData kunt vinden, dan kunt u uw bestandssysteem configureren om verborgen bestanden en mappen te weergeven van Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  6. Localiseer het .htm bestand van uw handtekening en open met Kladblok (Notepad), bijvoorbeeld signature.htm
    1. Nu zult u 3 bestanden zien die gecreëerd zijn voor uw handtekening (.htm, .rtf en .txt). Bewerk het .htm bestand.
      TIP: Wanneer u de bestandsextensies niet kunt zien, kunt u uw bestandssysteem configureren om ze te laten zien van Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  7. Kopieer en plak de HTML code van uw TrustBox Signature onderaan het bestand, boven de </body></html> afsluitende tags en bewaar het bestand.
    TIP: Wanneer u de TrustBox wilt positioneren op een andere plek, bijvoorbeeld boven uw juridische disclaimer, localiseer de <p>...</p> tag van de disclaimer in het .htm bestand en plak de TrustBox code hierboven.
  8. Wanneer u Outlook 2010 gebruikt, volg dan alstublieft de aanvullende onderstaande stappen.

Belangrijke opmerking wanneer u Outlook 2010 gebruikt

Outlook 2010 voegt automatisch alle afbeeldingen als inline afbeeldingen toe aan uw e-mails, dit betekent dat u om de TrustBox Signature dynamisch te houden, Outlook's standaard instellingen moet aanpassen in de Windows registratie.

BELANGRIJK: Zorg ervoor dat u een back-up uitvoert en weet hoe u uw registratie kunt herstellen wanneer er problemen opspelen. Wanneer u de Registry Editor verkeerd gebruikt, kan dit serieuze problemen veroorzaken verspreid over het hele systeem, wellicht moet u als gevolg van deze problemen het besturingssysteem opnieuw installeren. Microsoft kan niet garanderen dat een probleem dat ontstaat door het gebruik van de Registry Editor opgelost kan worden. Gebruik deze tool op eigen risisco.

1. Sluit Outlook af
  2. Ga naar het menu Start > Regedit
  3. Open de E-mail map, die zich hieronder bevindt HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\Mail
    1. Wanneer er geen Mail map onder Options is, dan kunt u er één creëren door op Bewerken te klikken > Nieuw > Sleutel en voeg een nieuwe key toe genaamd Mail
  4. Klik in de e-mailmap op Bewerken > Nieuw > DWORD (32-bits) waarde
  5. Benoem de nieuwe waarde exact: Stuur foto's met documentatie
  6. Sluit Regedit
  7. Herstart Outlook

Outlook Webmail (Outlook.com of Office 365)

Kopieer en plak uw TrustBox Signature direct in uw handtekening editor. U kunt een vertraging van 20 minuten wegens caching verwachten.

1. Log in op uw Outlook Webmail
  2. Ga naar Instellingen > Opties (rechts bovenaan)
  3. Selecteer E-mailhandtekening van de opties
  4. Kopieer en plak uw TrustBox Signature op de gewenste plek
  5. Na het plakken klikt u op het Plak icoon en vervolgens plakt u eenvoudig html
  6. Klik op Opslaan

Apple Mail

U heeft de optie om uw TrustBox Signature te knippen en in uw handtekening editor te plakken. Als alternatief, kunt u de HTML code direct toevoegen aan uw handtekening van HTML. U kunt een vertraging van 20 minuten wegens caching verwachten.

We adviseren u Google Chrome voor Apple Mail te gebruiken. Wanneer u Safari gebruikt, loopt u het risico problemen te krijgen met uw lay-out wanneer u kopieert en plakt, en uw TrustBox zal niet dynamisch zijn.

1. Open Mail
  2. Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen
  3. Selecteer de e-mailhandtekening die u wilt bewerken
    1. Wanneer u gebruikmaakt van Mail versie 10 (Mac Os Siera) dient u deactiveer pas aan standaardberichtlettertype aan voordat u uw handtekening plakt.
  4. Kopieer en plak de TrustBox Signature op de gewenste plek
    1. U zult de afbeeldingen als lege boxen zien verschijnen, wat normaal is. Nadat de handtekening is opgeslagen, zullen de afbeeldingen in uw e-mails verschijnen.
  5. Sluit het pop-up venster om op te slaan

Geavanceerde instellingen om de HTML code te gebruiken

Wanneer u tegen problemen aanloopt met de kopieer en plak methode, vergeet dan niet dat u de TrustBox Signature direct kunt toevoegen aan uw HTML handtekening code.

1. Open Mail
  2. Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen
  3. Selecteer de handtekening die u wilt bewerken en voeg een extra regel toe
  4. Sluit Mail
  5. Localiseer de map waar Mail uw e-mailhandtekening bewaart
    1. In Finder, klik op Ga > Ga naar map en voer in: ~/Library/Mail/V4/MailData/Signatures
    2. Wanneer u de map met de handtekeningen niet kunt vinden onder /V4/, probeer het dan onder /V3/ of /V2/
  6. Localiseer het .mailsignature bestand van uw handtekening en open het met TextEdit
    1. Wanneer u een nieuwe regel in stap 3 heeft toegevoegd, kijk dan eenvoudig naar het laatst gewijzigde bestand
    2. Als alternatief opent u allSignatures.plist in TextEdit, vind uw handtekening op naam en noteer de SignatureUniequiId - de bestandsnaam zal zijn UniqueID.mailsignature
  7. Kopieer en plak de HTML code van uw TrustBox Signature onderaan het bestand
  8. Bewaar en open Mail opnieuw

Thunderbird

U heeft de optie om uw TrustBox Signature in uw handtekening te kopiëren en te plakken, en sla het op als een nieuwe HTML handtekening. Als alternatief kunt u de HTML code direct in de HTML van uw handtekening toevoegen.

1. Open Thunderbird
  2. Creëer een nieuw e-mailbericht, dat alleen uw bestaande e-mailhandtekening bevat
    1. TIP: Zorg ervoor dat uw account geconfigureerd is om een bericht op te stellen in HTML formaat van Tools > Account Instellingen > Compositie & adressering
  3. Kopieer uw TrustBox Signature. Ga naar de Signature tekst in Thunderbird en klik op het gedeelte waar u wilt dat u handtekening verschijnt.
  4. Ga vervolgens naar invoegen & HTML. Er zal een venster verschijnen. Plak uw handtekening in dit venster en klik op invoegen.
  5. Ga naar Bestand > Opslaan als > Bestand
  6. Bewaar het e-mailbericht als een html bestand, bijvoorbeeld signature.html
  7. Open Tools > Accountinstellingen
  8. Vink het vakje aan Attach the signature from a file instead (text, HTML or image) En kies het signature.html bestand dat u in stap 5 heeft gecreëerd.
    1. Als alternatief kunt u de TrustBox Signature HTML eenvoudig kopiëren en plakken in het bestand van uw html handtekening

Andere e-mailprogramma's (niet ondersteund)

In de meeste gevallen, moet u in staat zijn om de TrustBox Signature toe te voegen door het te kopiëren en te plakken of door de HTML code direct te gebruiken.

• LotusNotes
  • Outlook 2011, 2007 of ouder - Houd er rekening mee dat Outlook de TrustBox Signature zal toevoegen als een inline afbeelding, die niet dynamisch zal zijn. Probeer het daarom als alternatief aan uw HTML signature toe te voegen.
  • Outlook voor Mac - Houd er rekening mee dat Outlook de TrustBox Signature als een inline afbeelding zal toevoegen, die niet dynamisch zal zijn. Probeer het daarom als alternatief aan uw HTML signature toe te voegen en hou er rekening mee dat u waarschijnlijk de code snippet dient te gebruiken die door Outlook 2010-2016 wordt voorzien.
  • Windows Live Mail - Houd er rekening mee dat Windows Live Mail alleen handtekeningen op tekst ondersteunt. Wanneer u styling of dynamische elementen wilt toevoegen, dient u een HTML handtekening toe te voegen.

We kunnen niet garanderen dat de TrustBox Signature zal werken in e-mailprogramma's die we niet in dit artikel genoemd hebben, maar laat het ons weten wanneer u deze succesvol heeft toegevoegd aan een ander e-mailprogramma en we voegen het toe aan dit document.