Handleiding voor het toevoegen van de TrustBox Signature aan je e-mails

Met de add-on Convert heb je toegang tot onze uitgebreide collectie TrustBoxen, waarmee je je websiteconversie aanzienlijk kunt verhogen.

Krijg toegang

De Trustbox Signature stelt je in staat om ook in je e-mails vertrouwen uit te stralen, door je online reputatie te etaleren in je e-mailhandtekening.

TrustBox Signature overzicht

• Dynamisch: De TrustBox wordt automatisch bijgewerkt zodat deze altijd je actuele TrustScore weergeeft.
  • Verschillende lay-outs: Kies uit vier verschillende, mobielvriendelijke lay-outs.
  • Eenvoudige implementatie: Dankzij de heldere instructies - die beschikbaar zijn voor de meest populaire e-mailprogramma's - is de implementatie een fluitje van een cent.

Tevens hebben we TrustBoxen die speciaal zijn ontwikkeld voor e-mailcampagnes om je merk een vertrouwensboost te geven.

Configureer je TrustBox Signature

1. Ga naar Trustpilot Business > Promoot reviews > E-mail-widgets en klik op het tabblad TrustBox Signature.
  2. Kies de lay-out die je wilt gebruiken.
  1. Selecteer je e-mailprogramma.

TrustBox Signature aan je e-mailprogramma toevoegen

De wijze van implementatie hangt af van welk e-mailprogramma je gebruikmaakt. Volg de instructies voor jouw specifieke e-mailprogramma om ervoor te zorgen dat de TrustBox op de juiste manier wordt toegevoegd aan je e-mailhandtekening.

Gmail

Kopieer en plak de TrustBox Signature in je handtekening-editor. Je handtekening wordt automatisch bijgewerkt en toont je huidige TrustScore. Houd rekening met een vertraging van maximaal 24 uur wegens caching.

1. Open Gmail.
  2. Klik op het Instellingen-tandwiel rechts bovenaan de toolbar.
  3. Klik op Instellingen in het dropdown-menu.
  4. Onder Algemeen, scroll naar beneden tot je de handtekening-sectie bereikt.
  5. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek.
  6. Scroll naar beneden tot onderaan de pagina en klik op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: De mobiele apps van Gmail ondersteunen alleen standaard tekst voor de handtekeningen, waardoor de TrustBox Signature niet zichtbaar zal zijn op je mobiele app (iOS en Android).

Outlook 365

Outlook 2010-2019

Voeg de TrustBox Signature rechtstreeks toe aan je HTML-handtekening. Dat zorgt ervoor dat je handtekening dynamisch blijft en automatisch wordt bijgewerkt om je huidige TrustScore te tonen. Wees bewust van een mogelijke vertraging van 20 minuten wegens caching.

1. Open Outlook.
  2. Ga naar Bestand > Opties > E-mail en klik op Handtekeningen.
  3. Creëer een nieuwe handtekening of noteer de naam van je bestaande handtekening en klik op OK om de handtekening-editor te sluiten.
  4. Sluit Outlook af.
  5. Vind de map waar Outlook je e-mailhandtekening bewaart met één van deze opties:
    1. Ga naar Start > Uitvoeren en open Op Win 7-10 of Vista: %gebruikers%\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures Op Win XP-2003: %gebruikers%\Application\Data\Microsoft\Signatures
    2. Of navigeer in Verkenner naar C:\Gebruikers\Jegebruikersnaam\AppData\Roaming\Microsoft\Signatures Tip: Wanneer je niet de folder AppData kunt vinden, dan kun je je bestandssysteem configureren om verborgen bestanden en mappen weer te geven via Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  6. Vind het .htm-bestand (bijvoorbeeld signature.htm) van je handtekening en open het met Kladblok/Notepad.
    1. Je ziet nu drie bestanden die gecreëerd zijn voor je handtekening (.htm, .rtf en .txt). Bewerk het .htm-bestand. Tip: Wanneer je de bestandsextensies niet kunt zien, kun je je bestandssysteem configureren om ze weer te geven via Weergave > Opties > Bekijk Folder Opties
  7. Kopieer en plak de HTML-code van je TrustBox Signature onderaan het bestand, vlak boven de </body></html> afsluitende tags en bewaar het bestand. Tip: Wanneer je de TrustBox wilt positioneren op een andere plek, bijvoorbeeld boven je juridische disclaimer, localiseer de tag <p>...</p> van de disclaimer in het .htm-bestand en plak de TrustBox-code hierboven.
  8. Wanneer je Outlook 2010 gebruikt, volg dan alsjeblieft de aanvullende onderstaande stappen.

Belangrijk om te weten als je Outlook 2010 gebruikt

Outlook 2010 voegt automatisch alle afbeeldingen als inline afbeeldingen toe aan je e-mails. Dit betekent dat je, om de TrustBox Signature dynamisch te houden, Outlooks standaard configuratie moet aanpassen in het Windows-register.

Belangrijk: Zorg ervoor dat je een back-up maakt en weet hoe je je register kunt herstellen voor het geval het niet goed gaat. Als je de Register-editor verkeerd gebruikt, kan dit serieuze problemen veroorzaken voor het hele systeem, waarna je Windows mogelijk opnieuw moet installeren om deze problemen op te lossen. Microsoft kan niet garanderen dat na incorrect gebruik van de Register-editor, de problemen kunnen worden opgelost. Gebruik deze tool op eigen risico.

1. Sluit Outlook af.
  2. Ga naar het menu Start > Register-editor.
  3. Open de E-mail-map, die je kunt vinden onder HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\Mail
    1. Wanneer er geen Mail-map onder Options te vinden is, kun je er één creëren door te klikken op Bewerken > Nieuw > Sleutel, en voeg een nieuwe key genaamd Mail toe.
  4. Klik in de e-mailmap op Bewerken > Nieuw > DWORD (32-bits) waarde.
  5. Benoem de nieuwe waarde exact: Send Pictures With Document.
  6. Sluit Register-editor af.
  7. Herstart Outlook.

Outlook Webmail (Outlook.com of Office 365)

Kopieer en plak je TrustBox Signature in je handtekening-editor. Wees bewust van een mogelijke vertraging van 20 minuten wegens caching.

1. Log in op je Outlook Webmail.
  2. Ga naar Instellingen > Opties (rechts bovenaan).
  3. Klik op E-mailhandtekening.
  4. Kopieer en plak je TrustBox Signature op de gewenste plek.
  5. Klik na het plakken op het Plak-icoon en vervolgens op Paste Simple HTML.
  6. Klik op Save.

Apple Mail

In Apple Mail kun je de TrustBox Signature op twee manieren aan je hantekening toevoegen: door het te kopiëren en te plakken in je handtekening-editor en door de HTML-code toe te voegen aan de HTML van je handtekening. Houd rekening met een mogelijke vertraging van 20 minuten wegens caching.

Bekende problemen

We adviseren je om Google Chrome voor Apple Mail te gebruiken. Als je Safari gebruikt, loop je het risico problemen te krijgen met je lay-out wanneer je kopieert en plakt, en je TrustBox zal mogelijk niet dynamisch zijn.

Als je e-mails verstuurt vanuit Apple Mail naar andere Apple Mail-gebruikers, zet dan wat tekst onder de widget om ervoor te zorgen dat de widget goed wordt weergegeven. Als de widget namelijk helemaal onderaan in de e-mailhandtekening staat, kan het voorkomen dat de widget niet volledig getoond wordt aan Apple Mail-gebruikers die je e-mail ontvangen. Dit probleem komt niet voor bij andere e-mailprogramma's.

Widget toevoegen middels kopiëren en plakken

1. Open Mail.
  2. Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen.
  1. Selecteer de e-mailhandtekening die je wilt bewerken.
    • Indien je gebruikmaakt van Mail versie 10 (Mac Os Sierra) dien je de optie Pas aan standaardberichtlettertype aan te deactiveren, voordat je je handtekening plakt.
  2. Kopieer en plak de TrustBox Signature op de gewenste plek.

Afbeeldingen zullen als lege vakken worden weergegeven. Nadat de handtekening is opgeslagen, worden de afbeeldingen in je e-mails getoond.

1. Sluit het pop-up venster om op te slaan.

Widget toevoegen met gebruik van de HTML-code

Als de kopieer-en-plak-methode niet lukt, kun je de TrustBox Signature ook rechtstreeks aan de HTML-code van je handtekening toevoegen.

• Open Mail.
  • Ga naar Mail > Voorkeuren en klik vervolgens op Handtekeningen.
  • Selecteer de handtekening die je wilt bewerken en voeg een extra regel toe.
  • Sluit Mail af.
  • Vind de map waar Mail je e-mailhandtekening bewaart.
    1. In Finder, klik op Ga > Ga naar map en voer in: ~/Library/Mail/V6/MailData/Signatures
    2. Als je de map met de handtekeningen niet kunt vinden onder /V6/, probeer het dan met een lager nummer: van /V5/ opeenvolgend naar /V2/.
  • Vind het .mailsignature-bestand van je handtekening en open het met TextEdit.
    1. Indien je een nieuwe regel in stap drie hebt toegevoegd, zoek dan naar het laatst gewijzigde bestand.
    2. Als alternatief kun je ook AllSignatures.plist openen in TextEdit, waarna je je handtekening zoekt op naam en de SignatureUniqueId noteert - de bestandsnaam zal UniqueID.mailsignature zijn.
  • Kopieer de HTML-code van je TrustBox Signature en plak het onderaan het bestand.
  • Sla het op en open Mail opnieuw.

Thunderbird

In Thunderbird kun je de TrustBox Signature op twee manieren aan je hantekening toevoegen. De eerste manier is om het te kopiëren en te plakken in je handtekening en vervolgens op te slaan als een nieuwe HTML-handtekening. De tweede manier is om de HTML-code rechtstreeks in de HTML van je handtekening toe te voegen.

1. Open Thunderbird.
  2. Creëer een nieuw e-mailbericht, dat alleen je bestaande e-mailhandtekening bevat.
Tip: Zorg ervoor dat je account is geconfigureerd om een bericht op te stellen in HTML-formaat. Dit doe je via Extra > Accountinstellingen > Opstellen & adressering.
  1. Kopieer de TrustBox Signature. Ga in je Accountinstellingen naar Tekst van de ondertekening en klik op de plek waar je de widget wilt plaatsen.
  1. Ga dan naar Invoegen > HTML. Dit creëert een vak waarin je de handtekening moet plakken. Klik vervolgens op Invoegen.
  1. Ga naar Bestand > Opslaan als > Bestand.
  2. Bewaar het e-mailbericht als een HTML-bestand, bijvoorbeeld signature.html.
  1. Klik op Extra > Accountinstellingen.
  2. Selecteer Ondertekening uit een bestand gebruiken (tekst, HTML of afbeelding) en kies het HTML-bestand van je handtekening dat je in stap 5 hebt aangemaakt.

Als alternatief kun je ook gewoon de HTML van de TrustBox Signature rechtstreeks in het handtekeningbestand (.html) kopiëren en plakken.

Overige e-mailprogramma's (niet ondersteund)

Voor andere e-mailprogramma's die hierboven niet zijn benoemd, is de kopieer-en-plak-methode genoeg om de TrustBox Signature toe te voegen aan je handtekening. Hetzelfde geldt voor de methode waarbij je de HTML-code gebruikt. Maar controleer evengoed altijd of de TrustBox dynamisch is.

• Lotus Notes
  • Outlook 2011, 2007 of ouder - Houd er rekening mee dat Outlook de TrustBox Signature zal toevoegen als een inline afbeelding, die niet dynamisch zal zijn. Probeer het daarom als alternatief aan je HTML-handtekening toe te voegen.
  • Outlook voor Mac - Outlook voegt de TrustBox-handtekening toe als een inline afbeelding die niet automatisch wordt bijgewerkt. Probeer in plaats daarvan de TrustBox in je HTML-handtekening toe te voegen. Wees ervan bewust dat je mogelijk de code snippet moet gebruiken voor Outlook 2010-2019.
  • Windows Live Mail - Houd er rekening mee dat Windows Live Mail alleen handtekeningen in tekstformaat ondersteunt. Indien je het ontwerp wilt aanpassen of dynamische elementen wilt toevoegen, moet je een HTML-handtekening toevoegen.

We kunnen niet garanderen dat de TrustBox Signature zal werken in e-mailprogramma's die we niet in dit artikel genoemd hebben. Maar laat ons weten wanneer je deze widget met succes hebt toegevoegd aan een ander e-mailprogramma, zodat we het aan dit artikel kunnen toevoegen.