Basis Troubleshooting voor Rich Snippets voor verkopersbeoordelingen Volgen

Volg de volgende stappen om problemen op te lossen met Rich Snippets voor verkopersbeoordelingen.

1) Zorg ervoor dat de TrustBox code correct is geïmplementeerd

Controleer of de TrustBox script en de TrustBox widget code snippets correct zijn geïmplementeerd en of de TrustBox normaal wordt geladen op de pagina.

De SEO TrustBox moet het data-schema-type="Organization" attribuut bevatten:

Hier is een stap voor stap video om te checken of het SEO attribuut correct geïmplementeerd is op de pagina:

2) Zorg ervoor dat er geen fouten in de structured data zijn

1. Open Google's Structured Data Testing Tool
  2. Kopieer de link van de pagina waar de SEO TrustBox is geïmplementeerd
  3. Klik op Run Test

Hier is een stap voor stap video over hoe u de URL test in Google's Structured Data Testing Tool:

Wanneer Googlebot een fout op de pagina vindt, kan de bot mogelijk stoppen en beslissen om de pagina niet meer te crawlen.

Dus controleer of uw pagina geen fouten bevat:

3) Zorg ervoor dat beide acties in de Google Search Console zijn uitgevoerd: Ophalen en weergeven en Indexering aanvragen

1. Open Google Search Console
  2. Ga naar Crawlen->Fetchen als Google
  3. Zorg ervoor dat beide acties zijn uitgevoerd - Ophalen en weergeven en Indexering aanvragen

Hier is een stap voor stap video over hoe u Ophalen en weergeven en Indexering aanvragen verzoeken indient:

4) Zorg ervoor dat Googlebot en bezoekers de TrustBox op dezelfde manier zien

Om te zien hoe Google de TrustBox weergeeft in de Google Search Console, klik dan simpelweg op een rij om de details van een ophaalpoging te zien.

Het is belangrijk dat beide pagina's hetzelfde lijken. Er mogen geen verschillen zijn tussen hoe Googlebot en hoe bezoekers de pagina zien.

Wanneer Googlebot geen TrustBox kan zien, kan het zijn dat de pagina te langzaam is om te laden of misschien blokkeert iets de Googlebot om de content te crawlen.

Onderaan de pagina ziet u de lijst van bronnen die Googlebot niet kon ophalen.

Hier is een stap voor stap video om te zien hoe u Weergaves bekijkt:

Wees geduldig bij het indexeren

Het is normaal dat Rich Snippet Sterren kort na de Indexering aanvraag verschijnen en vervolgens verdwijnen totdat Google's Normale Indexering methode de pagina oppakt.

Volgens Google's Webmaster Trends Analist, John Mueller, zijn er hoofdzakelijk twee manieren om te worden weergegeven:

"...de eerste manier is de normale indexeermethode waar pagina's die geïndexeerd worden, waarschijnlijk voor een langere periode in de index blijven. De tweede manier [is] "snel" indexeren, Google neemt deze snel op in de index, misschien omdat u de 'Indexering aanvragen' functie in de fetch als Google gebruikte in Google Search Console. Deze pagina's zullen waarschijnlijk niet voor een langere periode in de index blijven, tenminste niet totdat de normale indexeermethode de pagina oppakt."

Lees voor meer details Google Fast Track Indexing Vs. Normal Indexing.

Wat kan het crawlen en indexeren van de Googlebot blokkeren?

Er zijn veel redenen waarom Googlebot geblokkeerd kan worden van het crawlen en het indexeren van een pagina:

• Paginasnelheid is laag
  • Pagina bevat overbodige code
  • Sitemap is te complex
  • De TrustBox is te laag op de pagina geplaatst
  • De TrustBox is op teveel pagina's geïmplementeerd (misbruik van de Rich Snippets)
  • Dubbele content
  • URL parameters zijn uitgesloten van het indexeren om dubbele content te vermijden
  • Robots.txt blokkeren Googlebot
  • Incorrecte configuratie van .htacces bestand
  • Links werken niet, 404 foutmeldingen en onjuiste omleidingen
  • ...en veel meer

Andere dingen om rekening mee te houden:

"Opnieuw crawlen gebeurt niet altijd direct en is niet gegarandeerd. Gewoonlijk duurt het een paar dagen voordat een succesvolle aanvraag wordt goedgekeurd. Bovendien moet u begrijpen dat we niet kunnen garanderen dat Google al uw wijzigingen zal indexeren, Google is afhankelijk van een complex algoritme om geïndexeerde materialen te updaten." - komt uit Google vragen om uw URL's opnieuw te crawlen

"Relevantie wordt bepaald door meer dan 200 factoren, één daarvan is de positie in zoekresultaten van de pagina. De pagina ranking is de meting van het belang van een pagina gebaseerd op de inkomende links van andere pagina's." - komt uit Hoe Google Zoeken werkt

"De opmaak dient niet gebruikt te worden om content te verbergen die niet zichtbaar is voor gebruikers in iedere vorm, omdat het mogelijk een misleidende zoekervaring creëert." - Komt uit Structured data quality guidelines