Brug for hjælp? Vi er her for dig.

Vælg et emne nedenfor, så vender vi tilbage til dig.

Anmod om at kombinere to eller flere virksomhedsprofiler

Hvis du vil kombinere dine virksomhedsprofiler til én hovedprofil, bør du læse vores artikel om processen først, så du ved, hvordan den foregår, og om vi kan imødekomme din anmodning. Bagefter vil vi bede dig udfylde denne formular.

Internal Form — Request a testing domain

Bliv ringet op

Ja, det har jeg.

Ja, jeg er administrator for alle de profiler, der skal kombineres.

Ja, det har jeg.

For eksempel: dinvirksomhed.dk, dinvirksomhed.net, dinvirksomhed.co.uk

For eksempel: dinvirksomhed.dk

Da alle kombinerede profiler bliver til én hovedprofil, skal de domæner, der er en del af kombineringen, være inkluderet i den samme pakke. Hvis de ikke er det, hører du fra os, men det betyder, at processen tager længere tid.

Læs vores artikel om kombinering af virksomhedsprofiler for at afgøre, hvilken grund der bedst beskriver din situation: https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/115015645768

Det er ikke et krav, at dine besøgende automatisk bliver omdirigeret til hoveddomænet, men det kan lette beslutningsprocessen for os.

Jeg har læst Trustpilots artikel om processen https://support.trustpilot.com/hc/da/articles/115015645768 og forstået, at: (1) Kombinering af profiler er permanent og kan ikke gøres om, (2) alle anmeldelserne fra de kombinerede profiler bliver vist på den kombinerede hovedprofil, og hovedprofilens TrustScore bliver omregnet, (3) nogle oplysninger om kombineringen bliver synlige for alle på Trustpilot, (4) invitationshistorik, skabeloner, invitationsindstillinger og/eller virksomhedsbeskrivelse vil kun blive bevaret for det domæne, jeg har valgt som min hovedprofil (hvis der er nogen data at bevare), og jeg mister de pågældende data for de andre kombinerede profiler, og (5) ovenstående oplysninger er sande og korrekte efter min bedste overbevisning.

Tilføj fil eller slip filer her