Deling af produktanmeldelser

Denne funktion er en del af Product Reviews-tilkøbet.

If you're based in the USA, this feature is part of the Product Reviews add-on module, which can be purchased in addition to the Plus, Premium, Advanced, and Enterprise plans.

Du kan dele produktanmeldelser på tværs af dine domæner eller med andre virksomheder, der bruger Trustpilot og sælger de samme produkter som dig.

Det fører gerne til en højere konverteringsrate, hvis du viser flere anmeldelser af dine produkter.

Med vores funktion til deling af produktanmeldelser kan du sende en forespørgsel til andre virksomheder på Trustpilot og høre, om I skal dele anmeldelser af de produkter, I har tilfælles.

For at bruge funktionen skal både din virksomhed og den virksomhed, du vil dele med:

  • abonnere på tilkøbet Product Reviews
  • bruge widgets til at vise produktanmeldelser

På nuværende tidspunkt kan du ikke dele anmeldelser med virksomheder, der ikke er tilmeldt Trustpilot.

Hvad kræver det at dele anmeldelser?

Udover de to ovenstående krav skal dine produkter have unikke identifikatorer. Derfor skal enten dine produkters GTIN eller både Brand og MPN fremgå af dit produktkatalog. Vi har brug for disse oplysninger for at identificere, hvilke produkter anmeldelserne handler om.

Sådan gør du

Gå ind på din virksomhedskonto > Anmeldelser > Produktanmeldelser > Tredjepartsanmeldelser.

Her kan du læse mere om funktionen og nemt dele anmeldelser med dine andre domæner under den samme konto eller sende en forespørgsel om deling til andre virksomheder, der indsamler produktanmeldelser via Trustpilot.

Side til deling af produktanmeldelser

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke længere vil dele anmeldelser med en anden virksomhed?

Det er meget enkelt – du skal bare klikke på Afbryd forbindelsen ud for den virksomhed, du ikke længere vil dele anmeldelser med.

Hvad sker der, hvis jeg stopper deling med en anden virksomhed?

Hvis du stopper deling med en anden virksomhed, bliver tingene som før. Du beholder dine egne produktanmeldelser, og de beholder deres. Der kan gå op til 24 timer, før alle cacher er ryddet. Derefter vil dine anmeldelser ikke længere være vist på deres website, og deres anmeldelser vil ikke længere blive vist på dit.

Vil produktegenskaber, billeder og videoer også blive delt?

Alt indhold, som er knyttet til anmeldelsen, vil blive vist i widgets, med undtagelse af brugerdefinerede produktegenskaber, som ikke deles.

Kan jeg fjerne meddelelsen, der viser, hvor anmeldelsen stammer fra?

Nej, for vores research har vist, at forbrugerne sætter pris på klare og tydelige oplysninger, og vi ønsker at være åbne omkring, hvilken virksomhed anmeldelsen kommer fra.

Kan jeg dele med virksomheder, der ikke bruger Trustpilot?

Ikke på nuværende tidspunkt, men vi er ved at undersøge muligheden, så hav antennerne ude.

Mine produkter har kun SKU'er og ikke en GTIN- eller Brand- og MPN-identifikator. Kan jeg stadig bruge funktionen?

Desværre ikke. For at muliggøre deling bruger vi disse unikke identifikatorer til at registrere, at anmeldelserne handler om de samme produkter. Nogle virksomheder bruger muligvis de samme SKU'er, men til forskellige produkter, og derfor kan SKU'er ikke bruges.

Var denne artikel en hjælp?

Related articles