Trustpilots Shopify-integration: Sådan ændrer du sproget for dine anmeldelsesinvitationer

Denne funktion er en del af Free-pakken. Kom i gang nu

Hvis din Shopify-webshop findes på flere sprog, kan du bruge Shopifys sprogfunktion til at vælge sprog for dine invitationsskabeloner.

Du skal bare følge disse trin:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Rul ned til Multi-language option under Invitation settings.
  3. Klik på Edit under Invitation templates.
  4. Klik på Add another language under Service reviews eller Product reviews. Vælg ét af de mulige sprog, og angiv, hvilken skabelon der skal bruges til det sprog, ved hjælp af rullemenuen.
  5. Klik på Save.