Oversigt over din trafik

På siden "Din trafik" kan du se, hvordan din Trustpilot-profil har klaret sig de sidste 28 dage. Du kan se, hvordan din side klarer sig i søgemaskiner, og hvordan forbrugere bruger siden. I denne artikel kan du læse, hvad siden byder på.

På siden finder du tal for din profilside, søgeresultater og widget-performance. Du skal bare gå ind på din virksomhedskonto og klikke på Din trafik i menuen til venstre.

Profilside

Øverst på siden kan du få et overblik over din profils performance de sidste 28 dage.

Besøgende på din profil

Under Besøgende på din profil kan du se antallet af brugere, der har besøgt din profil de sidste 28 dage, mens grafen viser den daglige udvikling i antallet i løbet af denne periode.

Eksempel på dashboard med Besøgende på din profil

Sådan finder dine besøgende dig

Til højre for grafen kan du se, hvordan brugerne har fundet din profilside. Oplysningerne er opdelt i Søgemaskiner, Søgninger på Trustpilot, Kategorier på Trustpilot, Sociale medier og TrustBox-widgets.

Eksempel på diagrammet Sådan finder dine besøgende dig

Du finder også nogle personlige anbefalinger til at forbedre SEO og performance for din profilside.

Eksempel på Forslag til forbedringer

Din performance i søgemaskiner

Det næste afsnit viser detaljerede oplysninger om din profils performance baseret på trafik fra Google.

Performanceparametre og -data

Eksempel på oversigt over Din performance i søgemaskiner

Du vil kunne se:

• Din placering i søgeresultater: Din profils gennemsnitlige placering i Googles organiske søgeresultater for alle søgeord, du rangerer på.
  • Visninger i søgeresultater: Det antal gange, din profil blev vist i Googles organiske søgeresultater.
  • Besøgende fra søgeresultater: Antal brugere, der har set din profil i et søgeresultat på Google og derefter klikket videre til din side på Trustpilot.
  • Klikrate: Procentangivelsen viser, hvor ofte visninger i organiske søgeresultater på Google er ført til besøg på din Trustpilot-profil.

Dine besøgende søger efter

Det næste, du kan se, er data om søgeord. Hér finder du de fem søgeord, som oftest har ført besøgende til din profilside, samt antallet af visninger, søgerangering og gennemsnitlig klikrate for hvert søgeord.

Eksempel på mest brugte søgeord

Dine besøgende kommer fra

Du får også et overblik over, hvor dine besøgende kommer fra. Kortet angiver, hvor de befinder sig, og ved siden af finder du en detaljeret oversigt over, hvor mange brugere der kommer fra hver lokation.

Eksempel på afsnittet Dine besøgende kommer fra

Widget-performance

Til sidst kan du få et hurtigt overblik over, hvordan dine TrustBox-widgets klarer sig.

Widget-visninger og besøgende fra widgets

Eksempel på diagram for widget-performance

• Widget-visninger angiver det samlede antal visninger for alle dine aktive widgets. Du kan se antal visninger sammen med en procentdel og en graf over udviklingen i løbet af de sidste 28 dage.
  • Besøgende fra widgets angiver antallet af besøgende, der har klikket sig videre til din profil fra en af dine widgets. Du vil også se et tal, og ud for tallet vises udviklingen.

Performance for aktive widgets

Vi viser også en liste over dine mest aktive widgets, og hvordan de klarer sig. Du vil kunne se antallet af indlæsninger, visninger og klik.

Eksempel på tabel over performance for aktive widgets

Dine widget-visninger

Der vil også være en graf over dine widget-visninger, så du kan se, hvordan de har klaret sig i denne periode.

Eksempel på graf over antal widget-visninger