Sådan vedhæfter du et billede eller screenshot til en e-mail

Har vores content integrity-team bedt dig om at sende en mail med din dokumentation som en vedhæftet fil? Eller måske har en medarbejder fra vores supportteam bedt dig sende et screenshot som en vedhæftet fil for bedre at kunne hjælpe dig med at løse et problem? I denne artikel kan du læse, hvordan du vedhæfter en fil til en e-mail.

Det kan godt tænkes, at vi har brug for et screenshot eller anden form for dokumentation, når du kontakter vores supportteam for at få løst et problem eller få svar på et spørgsmål. Det vil gøre det nemmere for os at hjælpe dig videre med at bruge vores platform.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du tager et screenshot, er der hjælp at hente her. Når din fil er klar, skal du vedhæfte den til en e-mail og sende den til os.

Sådan gør du

Hvordan du helt præcist vedhæfter et billede til en e-mail, kan variere lidt afhængigt af din mailtjeneste, men overordnet set er der ikke den store forskel fra det ene mailprogram til det andet. Det foregår normalt sådan her:
  1. Åbn den e-mail, du gerne vil vedhæfte et billede til. Hvis du allerede har været i kontakt med os, er det vigtigt, at du svarer på den mail, vi har sendt til dig. Hvis du sender os en ny e-mail, bliver den afvist.
  2. Find menupunktet for at vedhæfte filer. Der kan stå "Vedhæft filer" eller være vist et papirclips-ikon. Klik på menupunktet eller ikonet for at åbne dine filer.
  3. Find og vælg den eller de filer, du vil vedhæfte til e-mailen. På en stationær computer kan du normalt vedhæfte flere filer ad gangen ved at holde Ctrl-knappen nede, mens du vælger hver fil.
  4. Klik på "Åbn" eller en lignende knap for at bekræfte valget og vedhæfte filen/filerne til e-mailen.
  5. Når du er færdig med at skrive din e-mail, skal du blot klikke på "Send", så bliver dine filer sendt sammen med beskeden.