Sådan sletter du Trustpilots Zendesk-integration

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Du kan sagtens afbryde vores Zendesk-integration, hvis du ikke vil bruge den længere. Læs med her, og find ud af, hvordan du afbryder og sletter den.

Fjern integrationen

Hvis du fjerner integrationen, vil tilknyttede konti blive slettet, mens ticket-data, såsom anmeldelser og svar, vil blive gemt.

  1. Log ind på din Zendesk-konto, og klik på Zendesk Products-ikonet. Det består af 4 kvadrater og findes ved siden af dit profilbillede. Vælg derefter Admin Center.
  2. Udvid rullemenuen Apps and integrations, og klik på Zendesk Support apps under Apps.
  3. Hold markøren over Trustpilot-integrationen, klik på hjulet, og vælg Uninstall.

Hvis du fortryder og gerne vil foretage integrationen igen, er der hjælp at hente her.

Forrige: Trustpilots Zendesk-integration: Sådan besvarer du anmeldelser

Related articles