Trustpilots Zendesk-integration: Sådan besvarer du anmeldelser

Denne funktion er en del af Standard-pakken.

Med vores Zendesk-integration kan du let strømline din kundeservice, da du kan bruge den til at administrere alle dine service- og produktanmeldelser via Zendesk uden at logge ind på Trustpilot eller ændre dine arbejdsprocesser. Hér kan du læse, hvordan du besvarer dine anmeldelser.

Men før du kan besvare dine anmeldelser via Zendesk, skal du installere vores integration.

Der kan gå et par minutter, før dit svar er synligt på Trustpilot pga. cachelagring.

Synkronisér tidligere anmeldelser

Hvis du har aktive tickets med nye anmeldelser, som blev skrevet inden du installerede en opdateret version af integrationen, kan du synkronisere disse anmeldelser og besvare dem.
  1. Log ind på din Zendesk-konto, og klik på Zendesk Products-ikonet. Det består af 4 kvadrater og findes ved siden af dit profilbillede. Vælg derefter Admin Center.
  2. Udvid rullemenuen Apps and integrations, og klik på Channel apps under Apps.
  3. Vælg Trustpilot Reviews, og klik på Accounts. Hold markøren over Trustpilot account, klik på hjulet, og vælg Edit.
  4. Aktivér skydeknappen Sync unanswered reviews, og vælg den periode, du ønsker at synkronisere.
  5. For at synkronisere produktanmeldelser skal du klikke på Include product reviews.
  6. Klik på Submit, så de synkroniserede anmeldelser bliver vist som nye tickets under Tickets requiring your attention.

Tagging, rapportering eller deling af anmeldelser er ikke understøttet af denne integration. Disse funktioner kan kun benyttes fra din virksomhedskonto på Trustpilot ved at gå til Anmeldelser > Serviceanmeldelser.

Besvar anmeldelser

1. Gå ind på Zendesk support, og klik på ikonet Home i venstre side.
  2. Dine anmeldelser vil blive vist som tickets under Tickets requiring your attention. Vælg den anmeldelse, du vil besvare.
  3. Nu kan du læse anmeldelsen og besvare den i den tilsvarende boks.
  4. For at offentliggøre dit svar skal du klikke på Submit.

Vi viser kun ét svar pr. anmeldelse, så hvis du skriver flere besvarelser i Zendesk, vil kun det nyeste blive vist på Trustpilot.

Skift rolle- og gruppebegrænsninger

Hvis du ikke begrænsede brugerroller og grupper, da du installerede integrationen, eller hvis du ønsker at ændre begrænsningerne, kan du gøre det i Zendesk.

1. Log ind på din Zendesk-konto, og vælg Admin Center.
  2. Udvid rullemenuen Apps and integrations, og klik på Zendesk Support apps under Apps.
  3. Vælg Trustpilot-integrationen, aktivér de rolle- og gruppebegrænsninger, du foretrækker, og vælg, hvilke grupper der skal have adgang til integrationen.
  4. Klik på Update.

Forrige: Sådan installerer du Trustpilots Zendesk-integration

Næste: Sådan sletter du Trustpilots Zendesk-integration