Sådan sletter du Trustpilots OpenCart 3.0-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Du kan sagtens afbryde vores OpenCart 3.0-integration, hvis du ikke vil bruge den længere. I denne artikel kan du læse, hvordan du afbryder eller sletter integrationen.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Hvis du bruger OpenCart 2.0-2.2x eller 2.3x, finder du hjælp og vejledning i denne artikel.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

  1. Gå til din OpenCart admin-side, og vælg Trustpilot. Klik derefter på Settings.
  2. Klik på Clear the Integration Key og derefter på Save changes.

Slet integrationen

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

  1. Gå til din OpenCart admin-side, og vælg Extensions > Installer.
  2. Find Trustpilot-filen under Install History, og klik på papirkurven under kolonnen Action.

Hvis du fortryder og gerne vil foretage integrationen igen, er der hjælp at hente her.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige: Trustpilots OpenCart 3.0-integration: Sådan administrerer du flere webshops

Related articles