Sådan sletter du Trustpilots OpenCart-integration (2.0-2.2x og 2.3x)

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Free, Plus, Premium, Advanced og Enterprise.

Du kan sagtens afbryde vores OpenCart-integration (2.0-2.2x og 2.3x), hvis du ikke vil bruge den længere. I denne artikel kan du læse, hvordan du afbryder eller sletter integrationen.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Hvis du bruger OpenCart version 3.0, finder du hjælp og vejledning i denne artikel.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

  1. Gå til din OpenCart admin-side, og vælg Trustpilot. Klik derefter på Settings.
  2. Klik på Clear the Integration Key og derefter på Save changes.

Slet integrationen

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

  1. Gå til din OpenCart admin-side, og vælg Extensions > Modules. Find Trustpilot, og klik på "uninstall"-knappen og derefter på OK.
  2. Gå til Extensions > Modifications, markér feltet ud for Trustpilot review module, og klik på papirkurven i øverste højre hjørne.

Hvis du fortryder og gerne vil foretage integrationen igen, er der hjælp at hente her.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige: Trustpilots OpenCart-integration (2.0-2.2x og 2.3x): Sådan administrerer du flere webshops

Related articles