Trustpilots Magento 1-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Vores Magento 1-integration gør det nemt for dig at automatisere indsamlingen af anmeldelser, tilføje TrustBox-widgets til dit website og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. Integrationen understøtter Magento 1.7, 1.8 og 1.9. I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer en TrustBox.

Hvis du tilføjer en TrustBox til din Magento 1-webshop, kan du nemt fremvise dine anmeldelser. Du er dog nødt til først at installere vores Magento 1-integration og sikre, at du har konfigureret dine anmeldelsesinvitationer.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Tilføj en TrustBox

Du kan tilføje TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af integrationen ved at følge disse trin:

1. Gå til din Magento admin-side, og klik på Trustpilot-fanen.
  2. Vælg din foretrukne TrustBox under TrustBox, træk den over på dit website for at teste visningen, og placér den, hvor du vil.
  1. Du kan skræddersy din TrustBox under TrustBox Settings i venstre side.

Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres data-sku-attributten automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

1. Offentliggør TrustBoxen på dit site ved at klikke på Publish changes.

Slet en TrustBox

For at slette en TrustBox skal du gøre følgende:

1. Klik først på papirkurven og derefter på Publish changes.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige: Trustpilots Magento 1-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer

Næste: Trustpilots Magento 1-integration: Sådan administrerer du flere webshops