Trustpilots PrestaShop-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Vores PrestaShop-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af service- og produktanmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets til dit website og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer en TrustBox.

Hvis du tilføjer en TrustBox til din PrestaShop-webshop kan du nemt fremvise dine anmeldelser. Du er dog nødt til først at installere vores PrestaShop-integration og sikre, at du har konfigureret dine anmeldelsesinvitationer.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Tilføj en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din PrestaShop-integration.

1. Gå til din PrestaShop admin-side, og vælg Modules > Module Manager. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre under More.
    2. Klik på fanen TrustBox i menuen øverst på siden.
    3. Vælg den ønskede TrustBox og dit foretrukne layout.
    4. Vælg, hvilken side TrustBoxen skal placeres på. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
    5. Når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout, skal du klikke på Publish changes.

Slet en TrustBox

For at slette en TrustBox fra dit site skal du gøre følgende:

1. Før markøren hen over den, og klik på papirkurven i højre hjørne. Klik herefter på Publish changes.
  2. Du vil nu se et pop op-vindue med en bekræftelse på dine ændringer. Klik på Done.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige Trustpilots PrestaShop-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer

Næste Trustpilots PrestaShop-integration: Sådan administrerer du flere webshops