Trustpilots BigCommerce-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Vores BigCommerce-integration gør det muligt for dig at automatisere indsamlingen af anmeldelser, tilføje forskellige TrustBox-widgets og invitere dine kunder til at skrive anmeldelser. I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer en TrustBox.

Hvis du tilføjer en TrustBox til din BigCommerce-webshop kan du nemt fremvise dine anmeldelser. Du er dog nødt til først at installere vores BigCommerce-integration og sikre, at du har konfigureret dine anmeldelsesinvitationer.

Bemærk følgende to ting: Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Tilføj en TrustBox

Du kan tilføje flere TrustBox-widgets til dit website ved hjælp af din BigCommerce-integration.

1. Gå til din BigCommerce admin-side, vælg Apps > Trustpilot Reviews, og klik på TrustBox.
    2. Klik på Try it out, og vælg den TrustBox, du ønsker at bruge.
    3. Vælg, hvilken side TrustBoxen skal placeres på. Du kan se, hvordan TrustBoxen vil se ud på din side, ved at trække den over på den.
    4. Når du er tilfreds med TrustBoxens placering og layout, skal du klikke på Publish changes.

Slet en TrustBox

For at slette en TrustBox fra dit site skal du gøre følgende:

1. Før markøren hen over den, og klik på papirkurven i højre hjørne. Klik herefter på Publish changes.
  2. Du vil nu se et pop op-vindue med en bekræftelse på dine ændringer. Klik på Done.

Forrige: Trustpilots BigCommerce-integration: Sådan sender du anmeldelsesinvitationer

Næste: Sådan sletter du Trustpilots BigCommerce-integration