Trustpilots Magento 1-integration: Sådan administrerer du flere webshops

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Hvis du har flere webshops eller domæner på Magento 1, kan du bruge vores integration til at indsamle og vise anmeldelser for hver individuelle webshop. Vores integration understøtter Magento 1.7, 1.8 og 1.9.  I denne artikel kan du læse, hvordan du administrerer og konfigurerer dine webshops.

Du kan læse vores guide til installation og brug af Magento-integrationen her. Guiden forklarer også, hvordan du administrerer indstillingerne for alle dine Magento-webshops på én gang. Hvis du derimod ønsker at administrere indstillingerne for hver webshop individuelt, skal du følge instruktionerne nedenfor i stedet.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Sådan administrerer du flere webshops

Hvis dit website eller din webshop findes i flere lande og på flere sprog, kan du bruge Magentos multi-funktion til at konfigurere forskellige TrustBoxe for dem hver især ved at følge disse trin:

1. Log ind på din Magento-konto, og gå derefter ind på din Admin-side > System > Configuration.
  2. Vælg det website eller den webshop, hvis indstillinger du vil konfigurere, under Current Configuration Scope.
  3. Du kan nu logge ind på integrationen og konfigurere de pågældende indstillinger under Trustpilot-fanen.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige: Trustpilots Magento 1-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Næste: Sådan sletter du Trustpilots Magento 1-integration