Sådan sletter du Trustpilots PrestaShop-integration

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Du kan sagtens afbryde vores PrestaShop-integration, hvis du ikke vil bruge den længere. I denne artikel kan du læse, hvordan du afbryder eller sletter integrationen.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

1. Klik på fanen Trustpilot i menuen til venstre på din PrestaShop admin-side.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings og derefter på Save changes.

Slet integrationen

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

1. Gå til din PrestaShop admin-side, og vælg Modules > Module Manager.
  2. Vælg Trustpilot reviews, og klik på dropdown-symbolet ved siden af Configure.
  3. Klik på Uninstall.

Hvis du fortryder og gerne vil foretage integrationen igen, er der hjælp at hente her.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.

Forrige: Trustpilots PrestaShop-integration: Sådan administrerer du flere webshops