Jeg har mistet adgangen til manuelle invitationer

Vores hårde arbejde for konstant at skabe mere tillid og åbenhed indebærer afviklingen af manuelle invitationsmetoder. Læs med her, og find ud af, hvad det betyder for dig.

Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services, har 90 dage fra første brug til at uploade en fil med deres kundedata.

I 2020 delte vi vores tillidsløfte, som inkluderer de tiltag, vi tager, for at opbygge endnu større tillid til vores platform. Det er vigtigt for os, at vores brugere ved, at de kan stole på anmeldelserne på Trustpilot.

Vi anerkender, at for at beskytte integriteten af anmeldelserne på vores platform skal virksomheder kunne indsamle feedback på en objektiv måde.

Derfor indstiller vi brugen af manuelle invitationsmetoder. Vi opfordrer de virksomheder, ændringen påvirker, til at bruge en af vores automatiserede invitationsmetoder i stedet. Vores automatiserede metoder skaber større sikkerhed omkring indsamlingsprocessen og er med til at mindske antallet af falske og vildledende anmeldelser.

Hvad sker der efter 90 dage?

Efter 90 dage skal du skifte til en automatiseret metode, hvis du fortsat vil sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Derudover er disse metoder hurtige, nemme og gratis at bruge, samtidig med at du får flere valgmuligheder og større kontrol. Og når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en automatisk invitation, bliver anmeldelsen markeret som "Verificeret" på Trustpilot.

Vi tilbyder forskellige automatiserede invitationsmetoder, så du burde kunne finde én, der passer til dine behov. Her kan du læse lidt om dem.

Hvad med invitationer med simple links?

Fra den 20. september 2022 understøtter vi ikke længere brugen af invitationer med simple links til at indsamle service-, produkt- og lokationsanmeldelser.

Det betyder:

• Anmeldelser, der er skrevet som svar på invitationer med simple links, bliver ikke længere markeret som Inviteret. De vil blive opfattet som organiske anmeldelser og vil ikke være markeret.
  • Vi gør forbrugerne opmærksomme på, hvis mange af en virksomheds anmeldelser er indsamlet via simple links. Det gør vi ved at tilføje en meddelelse til deres Trustpilot-profil om, at de bruger en ikke-understøttet invitationsmetode.
  • Vores supportteam vil ikke længere hjælpe med at løse problemer, der må opstå i forbindelse med invitationer med simple links.

Hvis du i øjeblikket bruger invitationer med simple links, skal du fjerne dem fra al din kommunikation, f.eks. nyhedsbreve, markedsføring og kampagnemateriale, og skifte til en automatisk metode for fortsat at sende anmeldelsesinvitationer.

Hvordan forholder det sig med unikke links?

Unikke links er ikke længere en af Trustpilots understøttede invitationsmetoder. Det betyder, at anmeldelser, der er indsamlet ved hjælp af unikke links, ikke får markeringen "Inviteret". De vil blive opfattet som organiske anmeldelser og vil ikke være markeret.

For at bruge unikke links skal din virksomhed enten:

Bemærk følgende begrænsninger:
  • Siden november 2022 har Safari deaktiveret brugen af tredjepartscookies, som er nødvendige for, at du kan integrere vores anmeldelsesformular. Det betyder, at Safari-brugere ikke kan indsende deres anmeldelse via formularen.
  • Google har fra 2024 indstillet brugen af tredjepartscookies i deres browser Chrome, så det bør du have i tankerne, hvis du vælger denne invitationsmetode.

Vi vil anbefale dig at bruge vores API til invitationer, så du kan oprette en knap på dit website, der fører til din anmeldelsesformular på Trustpilot.