Jeg har mistet adgangen til manuelle invitationer

Vores hårde arbejde for konstant at skabe mere tillid og åbenhed indebærer afviklingen af manuelle invitationsmetoder. Læs med her, og find ud af, hvad det betyder for dig.

Alle nye kunder, der tilmelder sig vores gratis eller betalte services, har 90 dage fra første brug til at uploade en fil med deres kundedata.

I 2020 delte vi vores tillidsløfte, som inkluderer de tiltag, vi tager, for at opbygge endnu større tillid til vores platform. Det er vigtigt for os, at vores brugere ved, at de kan stole på anmeldelserne på Trustpilot.

Vi anerkender, at for at beskytte integriteten af anmeldelserne på vores platform skal virksomheder kunne indsamle feedback på en objektiv måde.

Derfor indstiller vi brugen af manuelle invitationsmetoder. Vi opfordrer de virksomheder, ændringen påvirker, til at bruge en af vores automatiserede invitationsmetoder i stedet. Vores automatiserede metoder skaber større sikkerhed omkring indsamlingsprocessen og er med til at mindske antallet af falske og vildledende anmeldelser.

Hvad sker der efter 90 dage?

Efter 90 dage skal du skifte til en automatiseret metode, hvis du fortsat vil sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Derudover er disse metoder hurtige, nemme og gratis at bruge, samtidig med at du får flere valgmuligheder og større kontrol. Og når en kunde skriver en anmeldelse efter at have modtaget en automatisk invitation, bliver anmeldelsen markeret som "Verificeret" på Trustpilot.

Vi tilbyder forskellige automatiserede invitationsmetoder, så du burde kunne finde én, der passer til dine behov. Her kan du læse lidt om dem.

Hvad med invitationer med simple links?

Fra den 20. september 2022 understøtter vi ikke længere brugen af invitationer med simple links til at indsamle service-, produkt- og lokationsanmeldelser.

Det betyder:

• Anmeldelser, der er skrevet som svar på invitationer med simple links, bliver ikke længere markeret som Inviteret. De vil blive opfattet som organiske anmeldelser og vil ikke være markeret.
  • Vi gør forbrugerne opmærksomme på, hvis en virksomhed fortsætter brugen af simple links. Det gør vi ved at tilføje en meddelelse til deres Trustpilot-profil om, at de bruger en ikke-understøttet invitationsmetode.
  • Vores supportteam vil ikke længere hjælpe med at løse problemer, der må opstå i forbindelse med invitationer med simple links.

Hvis du i øjeblikket bruger invitationer med simple links, skal du fjerne dem fra al din kommunikation, f.eks. nyhedsbreve, markedsføring og kampagnemateriale, og skifte til en automatisk metode for fortsat at sende anmeldelsesinvitationer.