Sådan sletter du Trustpilots WooCommerce-integration

Denne funktion er inkluderet i pakkerne Free, Plus, Premium, Advanced og Enterprise.

Du kan sagtens afbryde vores WooCommerce-integration, hvis du ikke vil bruge den længere. I denne artikel kan du læse, hvordan du afbryder eller sletter integrationen.

Vi har ikke et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket, og denne integration er ikke kompatibel med Internet Explorer.

Afbryd integrationen

Du kan sagtens afbryde integrationen, hvis du ikke vil bruge den længere. Du skal blot gøre følgende:

  1. Gå til din WooCommerce admin-side, og klik på Trustpilot-fanen.
  2. Klik på Clear the Integration Key under Settings og derefter på Save changes.

Slet integrationen

Hvis du gerne vil slette integrationen, skal du gøre følgende:

  1. Gå til Plugins på din WooCommerce admin-side.
  2. Vælg Trustpilot-reviews, og klik først på Deactivate og derefter på Delete.

Hvis du fortryder og gerne vil foretage integrationen igen, er der hjælp at hente her.

Forrige: Trustpilots WooCommerce-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Related articles