Trustpilots Shopify-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox-widget

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Med vores Shopify-integration kan du tilføje TrustBox-widgets til dit website, automatisere indsamlingen af service- og produktanmeldelser og invitere tidligere kunder til at skrive en anmeldelse. I denne artikel kan du læse, hvordan du tilføjer eller sletter en widget.

Hvis du tilføjer en widget til din Shopify-webshop, kan du nemt fremvise dine anmeldelser. Du er dog nødt til først at installere vores Shopify-integration og sikre, at du har konfigureret dine anmeldelsesinvitationer.

Tilføj en widget

Integrationen gør det muligt for dig at tilføje widgets til dine websider.

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Klik på Add a widget under fanen Website widgets.
  3. Forhåndsvisningen af dit website vil åbne i en ny fane. Tilføj widgets ved at trække dem over på forhåndsvisningen af dit website. Du kan placere widgets på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du vil placere dem på andre sider, skal du klikke på Add a new page og indtaste den specifikke webadresse.
  4. Du kan konfigurere en widget ved at føre markøren over den og klikke på Customize.
  5. Når du er tilfreds med placering og layout, skal du klikke på Publish changes.

Der kan gå nogle sekunder, før en widget vises på dit website, efter du har offentliggjort den. Det skyldes muligvis, at din browser indlæser den cachelagrede version af dit website. Du kan rydde din cache eller bruge en anden browser eller inkognitotilstand til at se den offentliggjorte widget i en forhåndsvisning af dit website.

Du finder en oversigt over alle de widgets, du har tilføjet til dit website, under fanen Website widgets.

Slet en widget

For at slette en widget fra dit site skal du gøre følgende:

1. Klik på fanen Apps i menuen til venstre på din Shopify admin-side, og vælg Trustpilot Reviews.
  2. Klik på de tre prikker (•••) i højre hjørne af den widget, du vil fjerne, under fanen Website widgets, og klik på Remove.

Du kan også fjerne en widget ved at klikke på Edit, som åbner en ny side med en forhåndsvisning af dit website. Før markøren hen over den pågældende widget, og klik på papirkurven i højre hjørne. Klik herefter på Publish changes.