Sådan bruger du Automatisk Feedback Service med Shopify

Automatisk Feedback Service (AFS) kan bruges med Shopify til automatisk at sende anmeldelsesinvitationer til dine kunder, efter de har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse med din virksomhed. Vi har allerede en integration til formålet, men du kan bruge AFS som et alternativ.

Bemærk: Hvis du allerede bruger vores Shopify-integration, bør du ikke også bruge AFS, da dine invitationer dermed bliver kopieret og sendt til dine kunder to gange.

Det første, du skal gøre, er at tilføje din Trustpilot-mailadresse for AFS til dine indstillinger for e-mailnotifikationer. Sådan gør du:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Automatisk Feedback Service.
  2. Find og kopiér din unikke Trustpilot-mailadresse.
  3. Log ind på din Shopify-konto.
  4. Gå derefter til Settings > Notifications.
  5. Rul ned til Staff order notifications, og klik på Add recipient.
  6. Vælg Email address i rullemenuen Notification method, og indtast derefter din unikke Trustpilot-mailadresse, som du kopierede i trin 2.
  7. Tilføj derefter en struktureret data-snippet til den e-mailadresse, du lige har konfigureret, ved at gå til Templates og klikke på New order
  8. Indsæt den strukturerede data-snippet i skabelonen.
  • Brug denne kode til serviceanmeldelser:
<<!--<script type="application/json+trustpilot">
    {
"recipientName": "{{ customer.name  }}",
"recipientEmail": "{{ customer.email }}",
"referenceId": "{{ id }}",
    }
</script>-->

Klik på Gem.

• Brug denne kode til service- og produktanmeldelser:
<<!--<script type="application/json+trustpilot">
    {
"recipientEmail": "{{ customer.email }}",
"recipientName": "{{ customer.name }}",
"referenceId": "{{ order_name }}",
"products": [
{% for line in line_items %}
{
"productUrl": "https://{{shop.domain}}/products/{{ line.product.id }}",
"imageUrl": "{{ line | img_url: 'thumb' }}",
"name": "{{ line.title }}",
"sku": "{{ line.sku }}"
},
{% endfor %}
]
}
</script>-->

Klik på Gem.

Du er nu færdig med opsætningen af notifikationen. Du finder en oversigt over dine invitationsaktiviteter på dashboardet på din virksomhedskonto.