Boost din lokale SEO med lokale TrustBoxe

Maksimér værdien af dine lokale TrustBoxe ved at berige dem med dine lokale virksomhedsoplysninger, som fremhæver din virksomhed i lokale søgeresultater på Google.

Ved at installere en lokal TrustBox på dit website kan du fremvise dine specifikke lokationers seneste anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelser.

Hvis du tilføjer dine lokale virksomhedsoplysninger til din widgets kode (f.eks. adresse og telefonnummer), øger du chancerne for, at:

• Din lokale virksomhed får tilknyttet en Google Knowledge Graph.
  • Dit lokale website bliver vist i lokale søgeresultater på Google og Google Maps.

Bemærk: Disse fordele afhænger helt og aldeles af Google. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er det stadig op til Google, hvorvidt din virksomhed bliver vist i lokale søgeresultater og får en Knowledge Graph.

1. Når du konfigurerer dine TrustBoxe til serviceanmeldelser, skal du bruge skydeknappen til at aktivere Inkludér lokationskode for at booste din lokale SEO. Dermed bliver koden med dine lokale virksomhedsoplysninger føjet til din TrustBox. Include_location_code_to_boost_local_SEO.png
  2. Angiv din lokation under konfigurationen af din TrustBox, som du installerer ved at følge vores vejledning.
  3. Gentag processen for alle dine lokale TrustBoxe til serviceanmeldelser.