Trustpilots gratis Slack-integration

Med Trustpilots gratis Slack-integration kan du automatisk modtage og besvare anmeldelser direkte i Slack.

I denne artikel kan du læse, hvordan du forbinder Trustpilot med Slack.

Fordele ved Slack-integrationen

• Få dine anmeldelser vist i flere Slack-kanaler, både offentlige og private.
  • Brug tilegnede Slack-kanaler til at sortere og administrere dine anmeldelser, f.eks. negativ feedback, positiv feedback, DK-domæne, UK-domæne etc.
  • Opsæt private kanaler, hvor dine kollegaer kan besvare anmeldelser.

Sådan forbinder du Trustpilot med Slack

Følg disse trin for at forbinde Trustpilot med Slack:

1. Log ind på din virksomhedskonto > Integrationer > Kundesupport > Slack, og klik på Add to Slack.
  2. Gennemgå appens tilladelser, og Installér den i en kanal.
  3. Hvis kanalen er privat, skal du bruge kommandoen /invite @trustpilot til at invitere Trustpilot.
  4. Når opsætningen er færdig, vil du begynde at se anmeldelser i din Slack-kanal.
  5. Brug kommandoen /trustpilot settings til at justere, hvordan dine anmeldelser bliver vist i din kanal.
  6. Hvis du har flere domæner, kan du tilføje dem alle til dit Slack-team. Du skal blot skifte domæne på din Trustpilot virksomhedskonto og herefter gentage de fem første trin.

Bemærk, at vi ikke har et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, herunder indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.