Her er Trustpilot Benchmark

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for vores nye analyseværktøj: Trustpilot Benchmark.

Vores nye værktøj sparer dig værdifuld tid på manuelle søgninger, da det giver dig et hurtigt overblik over, hvordan din og andre virksomheder klarer sig på Trustpilot. Det er enkelt at se nøgletal, såsom stjernebedømmelse, TrustScore, kategorier og antallet af anmeldelser, som et domæne har. Alle oplysningerne er tilgængelige for domæner på Trustpilot.dk.

De tilgængelige oplysninger i Trustpilot Benchmark er kun til din virksomheds interne brug og må ikke benyttes eksternt til eksempelvis komparativ annoncering.

Trustpilot Benchmark

For at bruge Trustpilot Benchmark skal du blot:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Analytics > Benchmark. Du finder din egen virksomheds nøgletal på Benchmark-siden.
  2. Klik på Tilføj endnu en virksomhed for at tilføje en virksomhed til dashboardet. Du kan vælge op til ni virksomheder på en gang.Klik på Tilføj virksomhed
  3. For at fjerne en virksomhed skal du blot klikke på X i øverste højre hjørne af det pågældende billede.

Hvilke andre virksomheder kan jeg tilføje til dashboardet?

Din virksomhed kan optræde i mere end én kategori, og du kan tilføje virksomheder fra enhver kategori til dit benchmark-dashboard. Med Trustpilot Benchmark kan du også se, hvilket land virksomheden hører til i. Hvis to virksomheder hører til i hvert sit land, bliver landespecifikke placeringer vist.

Hvad betyder "Beder om anmeldelser", "Tilegnet profil" og "Ikke-tilegnet profil"?

Hver virksomhedsprofil har en af følgende tre statusser:

• Beder om anmeldelser: Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og inviterer regelmæssigt deres kunder til at anmelde dem via Trustpilots invitationsservices.
  • Tilegnet profil: Virksomheden har tilegnet sig deres profil på Trustpilot og har adgang til deres virksomhedskonto, men vi ved ikke, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Ikke-tilegnet profil: Virksomheden har ikke tilegnet sig deres profil, og vi ved ikke, om de aktivt inviterer deres kunder til at skrive en anmeldelse.

Hvor kan jeg få hjælp og vejledning?

Hvis du har nogen spørgsmål om, hvordan du kan optimere brugen af Trustpilot Benchmark eller vores andre analyseværktøjer, er du velkommen til at kontakte din customer success manager. Og hvis du har brug for teknisk vejledning, står vores support-team altid klar til at hjælpe.