Sådan opsætter du invitationer til lokationsanmeldelser

Denne funktion er en del af Location Reviews-tilkøbet.

Få tilkøbet

Når du er færdig med at opsætte din virksomheds lokationer, kan du begynde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse af dem. I denne artikel kan du læse, hvordan du kan bruge vores invitationsmetoder til at få lokationsanmeldelser.

Du kan bruge alle Trustpilots invitationsmetoder, som bl.a. tæller manuel, automatisk og API'er, til at indsamle lokationsanmeldelser. Brugerne kan vælge at knytte deres anmeldelse til en specifik lokation eller til din virksomheds hovedprofilside.

Når du sender en invitation til en kunde, bliver din virksomheds lokationer automatisk tilføjet til anmeldelsesformularen som valgmuligheder. Når du har opsat en lokation, bliver den automatisk tilføjet til formularen, uanset hvilken metode du bruger. Hér ses et eksempel:

Du kan også knytte en specifik lokation til en invitation ved at konfigurere invitationsindstillingerne, så den pågældende lokation er valgt på forhånd. Du kan bruge vores Automatiske Feedback Service, JavaScript-integration eller Invitation API til formålet.

Bemærk: Det kræver muligvis teknisk ekspertise.

Brug Automatisk Feedback Service (AFS)

Med Automatisk Feedback Service (AFS) kan du automatisk sende invitationer til dine kunder, når de har foretaget et køb eller haft en serviceoplevelse. Du kan knytte specifikke lokationer til anmeldelserne, du indsamler via AFS, ved at inkludere lokations-ID'et som en struktureret data-snippet i dine e-mails. Du skal blot følge disse trin:

1. Foretag indstillingerne for Automatisk Feedback Service.
  2. Tilføj følgende strukturerede data-snippet til triggermailens kildekode for at sikre, at lokations-ID'et bliver inkluderet dynamisk afhængigt af brugerens lokation.

Her ses et eksempel:

{
  "recipientName": "Jens Hansen",
  "recipientEmail": "jens@eksempel.dk",
  "referenceId": "1234abcd",
  "locationId": "id1"
}

Bemærk: Du kan læse mere om, hvordan du tilføjer og bruger en struktureret data-snippet.

Brug JavaScript-integrationen

Du kan tilføje JavaScript-integrationen til de fleste skræddersyede websites, så du kan sende invitationer til at skrive lokationsanmeldelser. Du skal blot følge nedenstående trin:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > E-commerce > JavaScript-integration.
  2. Klik på Kopiér kode.
  3. Indsæt din kode-snippet i -elementet i dit websites HTML-kildekode, eller brug Google Tag Manager.
  4. Gå ind på din virksomhedskonto igen, og klik på Næste. Angiv dit domæne, og klik på Verificér for at bekræfte og sikre, at din kode er blevet korrekt tilføjet.
  5. Angiv, hvilke invitationer du vil automatisere, under Færdiggør opsætningen af integrationen i det sidste trin Afslut opsætningen.
  6. Klik på Kopiér kode, og indsæt derefter scriptet på dit websites ordrebekræftelsesside.
  7. Erstat dataelementerne med de tilsvarende værdier fra dit website.

Her ses et eksempel:

document.addEventListener('DOMContentLoaded', function() {
  const trustpilot_invitation_data = {
  recipientEmail: 'hans@eksempel.dk',
  recipientName: 'Hans',
  referenceId: 'Order_123',
  source: 'InvitationScript',
  locationId: 'lokation_1',
  };
 tp('createInvitation', trustpilot_invitation_data);
});

Brug Invitation API'et

Du kan også bruge vores Invitation API til at trigge invitationer til at skrive lokationsanmeldelser. Når én af dine kunder modtager en invitation, bliver vedkommende bedt om at anmelde den specifikke lokation. Du opsætter det ved at:

1. Hente en API key og secret.
  2. Bruge slutpunktet for Invitation API'et for at trigge invitationer.
  3. Inkludere brugerens lokation dynamisk i hver invitation.

Her ses et eksempel:

{
  "recipientEmail": "jens@eksempel.dk",
  "recipientName": "Jens Hansen",
  "referenceId": "1234abcd",
  "locationId": "id1",
  "senderEmail": "min@virksomhed.dk",
  "replyTo": "min@virksomhed.dk",
  "preferredSendTime": "2018-10-12T13:37:00",
  "senderName": "Min virksomhed",
  "locale": "da-DK",
  "templateId": "507f191e810c19729de860ea"
}

Brug Business Generated Links

Hvis du vil bruge Business Generated Links til at sende invitationer til at skrive lokationsanmeldelser, skal du sørge for at inkludere lokationsfeltet, når du tilføjer kundens oplysninger til payload-kodestrengen. Brug det lokations-ID, du har givet den specifikke lokation.

Her ses et eksempel:

{
  "email":"hans@eksempel.dk",
  "name":"Hans Jensen",
  "ref":"1234",
  "locationId": "id1",
  "skus":["sku1","sku2","sku3"],
  "tags":["tag1","tag2","tag3"]
}

Du finder flere oplysninger i vores artikel for udviklere om Business Generated Links.

Bemærk: Der skelnes mellem store og små bogstaver i lokations-ID'et, hvad angår alle invitationsmetoder.