Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Send service- og produktanmeldelsesinvitationer separat

Get the Invite add-on module to get unlimited invitations and collect more reviews than ever before.

Get the module

Du kan booste din konvertering på produktanmeldelser ved at sende separate invitationer ud for service- og produktanmeldelser.

Bruger du den samme invitation til at invitere dine kunder til at skrive både en service- og produktanmeldelse? Vi vil anbefale dig at sende en invitation til at skrive serviceanmeldelser først og en invitation til at skrive produktanmeldelser en uge senere. Virksomheder, der bruger denne metode, indsamler i gennemsnit 45 % flere produktanmeldelser end virksomheder, der bruger den samme invitation til begge typer anmeldelser.

Det er enkelt at opsætte separate service- og produktanmeldelsesinvitationer. Sådan gør du:

Opsætning af separate invitationer

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger >Timing og frekvens.
  2. Vælg Som en separat invitation efter serviceanmeldelsesinvitationen under Send en produktanmeldelsesinvitation.
  3. Angiv det tidsinterval mellem service- og produktanmeldelsesinvitationen, som passer din virksomhed bedst, eller bevar standardintervallet på 7 dage.
  4. Klik på Gem ændringer.

Indstilling af tidsinterval

De fleste af dine kunder kan godt nå at skrive en informativ anmeldelse om deres oplevelse, før der er gået 7 dage. Men hvis standardintervallet ikke passer godt til dine produkter, kan du ændre det til dine behov.

Sådan ændrer du tidsintervallet

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Få anmeldelser > Invitationsindstillinger >Timing og frekvens.
  2. Vælg Som en separat invitation efter serviceanmeldelsesinvitationen under Send en produktanmeldelsesinvitation.
  3. Tilpas antallet af dage til dine virksomhedsbehov.
  4. Klik på Gem ændringer.

Vælg en e-mailskabelon

Endelig skal du gå ind under Invitationsindstillinger > E-mailindstillinger og vælge den ønskede skabelon for dine produktanmeldelsesinvitationer:

• Hvis du allerede bruger en Trustpilot-skabelon, der er optimeret til produktanmeldelser, skal du ikke gøre noget.
  • Hvis du benytter en brugerdefineret skabelon til dine serviceanmeldelsesinvitationer, kan du også vælge at benytte en brugerdefineret skabelon til dine produktanmeldelsesinvitationer.