Introduktion til TrustBoxe

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du gerne vil vise din virksomheds Trustpilot-anmeldelser, kan du konfigurere TrustBoxe til at vise dem på dit website eller i din markedsføring. I denne artikel kan du læse mere om, hvad en TrustBox er.

Hvad er en TrustBox?

TrustBoxe er widgets, som du kan integrere på dit website, så du kan vise dine kunders feedback direkte på dit website eller i din markedsføring. Med TrustBoxe kan du vise dine anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelser.

TrustBoxe er mobiloptimerede og kræver ikke meget teknisk viden at sætte op.

Bemærk: Nogle TrustBoxe er kun tilgængelige for kunder med et betalt Trustpilot-abonnement.

Fordele

Boost dine konverteringer: Få potentielle kunder til at føle sig trygge ved at foretage et køb, når de besøger dit website.

Øg kundetilfredsheden: Ved at fremvise din kundefeedback kan du forbedre kundefastholdelsen

Hvor finder jeg TrustBoxe?

På din virksomhedskonto kan du se alle vores tilgængelige TrustBoxe i TrustBox-biblioteket. Her kan du læse mere om valgmuligheder, funktioner og foreslået placering, så du kan vælge den TrustBox, som passer bedst til din virksomhed.

Hvis du ikke har opsat TrustBoxe endnu og gerne vil i gang, kan du klikke her