Introduktion til TrustBoxe

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Hvis du gerne vil vise din virksomheds Trustpilot-anmeldelser, kan du konfigurere TrustBoxe til at vise dem på dit website eller i din markedsføring. I denne artikel kan du læse mere om, hvad en TrustBox er.

Hvad er en TrustBox?

TrustBoxe er widgets, som du kan integrere på dit website, så du kan vise dine kunders feedback direkte på dit website eller i din markedsføring. Med TrustBoxe kan du vise dine anmeldelser, TrustScore og stjernebedømmelser.

TrustBoxe er mobiloptimerede og kræver ikke meget teknisk viden at sætte op.

Bemærk: Nogle TrustBoxe er kun inkluderet i vores betalingspakker.

Fordele

Boost dine konverteringer: Få potentielle kunder til at føle sig trygge ved at foretage et køb, når de besøger dit website.

Øg kundetilfredsheden: Ved at fremvise din kundefeedback kan du forbedre kundefastholdelsen

Hvor finder jeg TrustBoxe?

Du kan se alle vores TrustBoxe i vores TrustBox-bibliotek. Her kan du læse mere om valgmuligheder, funktioner og foreslået placering, så du kan vælge den TrustBox, som passer bedst til din virksomhed.

Opsæt din TrustBox

Du kan tilføje en TrustBox på forskellige måder, afhængigt af hvor du skal bruge den. Nedenfor finder du hjælp til at foretage opsætningen.

Sådan tilføjer du en TrustBox til en webside

Sådan tilføjer du en TrustBox Signature til dine e-mails

Sådan tilføjer du TrustBox Newsletter til dine e-mailkampagner

​Sådan tilføjer du en TrustBox til en single page application

Sådan bruger du Google Tag Manager til at integrere en TrustBox på dit website

Sådan tilføjer du TrustBoxe til din iOS- eller Android-mobilapp