Dashboardet "Konverteringer på invitationer"

Denne funktion er en del af Enhance-tilkøbet.

Få tilkøbet

Dashboardet "Konverteringer på invitationer" giver dig indsigt i, hvad du får ud af dine anmeldelsesinvitationer fra Trustpilot. Og ved at overvåge effekten og tilpasse din opsætning kan du opnå flere anmeldelser fra dine kunder.

Du finder dashboardet Konverteringer på invitationer ved at gå ind på din virksomhedskonto > Dine nøgletal > Konverteringer på invitationer.

Dashboardet Konverteringer på invitationer

Du kan let sammenligne og få overblik over, hvor effektive dine invitationsopsætninger og -strategier er. Alt, hvad du skal gøre, er at angive en tidsperiode øverst og sortere de ønskede data efter indsamlingsmetoder, e-mailskabeloner og sprog.

På dashboardet kan du også se, hvor mange invitationer du har sendt i den valgte periode, samt antallet af anmeldelser, de har genereret. Og hvis du sender påmindelser til dine kunder, kan du se, hvilken effekt de har haft på din konvertering i den valgte periode.

Konverteringer på invitationer i detaljer

Søjlediagrammet Konverteringer på invitationer i detaljer viser en konverteringskanal med følgende fire trin:

• Sendte invitationer
  • Invitationer åbnet
  • Invitationslinks klikket på
  • Modtagne anmeldelser

For hvert trin efter Sendte invitationer kan du se procentdelen af kunder, som har fuldført trinnet, samt hvor mange der er faldet fra siden det forrige trin. Ved at holde markøren over et trin i konverteringskanalen kan du se antallet af kunder, som enten fuldførte eller faldt fra på det pågældende trin.

Bemærk: Modtagne anmeldelser viser, hvor mange anmeldelser der er skrevet som svar på de invitationer, du har sendt, i den valgte periode. Dette antal kan være et andet end det samlede antal anmeldelser for samme periode på dashboardet Dine nøgletal > Analyser > Anmeldelser i detaljer, da dine kunder ikke nødvendigvis har skrevet en anmeldelse inden for samme periode, som invitationerne blev sendt.

Under diagrammet Konverteringer på invitationer i detaljer finder du gode tips og vejledning til at forbedre din konverteringsrate på invitationer og få flere anmeldelser. Disse tips bliver dynamisk genereret baseret på dine data. Klik på Læs mere og få hjælp til at optimere din invitationsopsætning.

Konverteringer over tid

Denne graf giver dig et detaljeret overblik over din konverteringsrate på invitationer for den valgte periode, og ved at vælge daglige, ugentlige eller månedlige intervaller kan du lettere spotte trends og mønstre.

Sendte invitationer

Dette diagram viser fordelingen af invitationer sendt til dine kunder i daglige, ugentlige og månedlige intervaller. Hvis du vil se, hvor mange anmeldelser der er skrevet i hvert interval, skal du bruge skydeknappen til at vælge Anmeldelser indtil nu under diagrammet for at tilføje en søjle mere.

Bemærk: Søjlen Anmeldelser indtil nu viser alle anmeldelser skrevet på baggrund af de invitationer, du har sendt, i den valgte periode. Dette antal kan være et andet end det samlede antal anmeldelser for samme periode på dashboardet Dine nøgletal > Analyser > Anmeldelser i detaljer, da dine kunder ikke nødvendigvis har skrevet en anmeldelse inden for samme periode, som invitationerne blev sendt.