Trustpilot Business har fået et nyt look

Vi har en spændende nyhed, vi gerne vil dele med dig: Trustpilot Business har fået et nyt, frisk look. Derfor bliver navigationen fuldstændigt ændret i løbet af de kommende uger.

Vi har designet din virksomhedskonto på ny, så du nemmere kan danne dig et overblik over, hvilke områder du bør fokusere på. Mulighederne er de samme som før, det hele er bare blevet mere enkelt og intuitivt.

Hvilke forbedringer er der sket?

For at strømline navigationen har vi opdelt Trustpilot Business i fire hovedområder:

• Anmeldelser: Vi har gjort det endnu nemmere for dig at finde alle dine service- og produktanmeldelser samt dine lokale anmeldelser, så du får mere tid til noget så vigtigt som at læse og besvare dine kunders feedback.
  • Indsaml anmeldelser: Invitér dine tidligere og nuværende kunder til at anmelde din virksomhed.
  • Vis dine anmeldelser: Hér finder du vores TrustBoxe, marketingmateriale, og alt, hvad du behøver for at dele dine anmeldelser på de sociale medier.
  • Analytics: Ved at analysere dine anmeldelser kan du få indsigt i, hvordan du kan forbedre din kundetilfredshed og -service.

Indstillinger

På den nye side med Indstillinger har vi samlet det, du skal bruge til at administrere din virksomhedskonto på Trustpilot.

Virksomhedsindstillinger

• Aktivér tilladelser på din virksomhedskonto.
  • Administrér brugere og brugertilladelser.
  • Tilgå dine fakturaer, og opdatér dine faktureringsoplysninger.

Indstillinger for offentlig profil

• Tilpas oplysningerne på din offentlige profil.
  • Administrér de kategorier, din virksomhed optræder i.
  • Administrér dine lokationer, og aktivér dine lokale anmeldelser.
  • Bed brugere om et referencenummer, når de skriver organiske anmeldelser.

Personlige indstillinger

• Administrér dine personlige indstillinger og e-mailnotifikationer.

Kontakt Trustpilot

Det er blevet nemmere end nogensinde at finde svarene på dine spørgsmål.

Du skal blot klikke på ikonet ? for at kontakte vores supportcenter og få kontaktoplysningerne på din customer success manager, hvis det er relevant. Du får også linkene til vores supportcenter og videoguides.

Bemærk: Hvis du har bogmærket specifikke sider på din virksomhedskonto, burde de stadig virke.

Vi vil gerne høre fra dig

Har du spørgsmål eller feedback? Så lad os endelig høre fra dig. Send os gerne feedback, så vi kan blive ved med at forbedre din brugeroplevelse. Lad os opgradere verden sammen!