Alt hvad du bør vide om ​Trustpilots forbedrede stjernebedømmelse og TrustScore

Fra begyndelsen af september 2019 lancerer Trustpilot en forbedret stjernebedømmelse og TrustScore, som giver en bedre forståelse af virksomheders omdømme og gør det muligt at følge deres fremskridt mere nøje.

Du kan allerede nu gå ind på din virksomhedskonto og se, hvordan din stjernebedømmelse og TrustScore bliver påvirket. Hvis du har planlagt en marketingkampagne eller brug for mere tid til at klargøre din API-integration, kan du anmode om tidlig adgang til vores opdaterede marketingmateriale og API-integrationer.

I denne artikel finder du:

• En oversigt over de planlagte forbedringer.
  • En forklaring på, hvordan det nye bedømmelsessystem virker.
  • Oplysninger om, hvad du selv skal sørge for at opdatere, og hvad vi opdaterer for dig.

Oversigt over de planlagte forbedringer

Halve stjerner giver en mere nuanceret stjernebedømmelse

Halve stjerner er en branchestandard, som gør det nemmere for virksomheder og forbrugere at forstå en virksomheds bedømmelse. Derudover giver de et mere nøjagtigt og nuanceret billede af en virksomheds bedømmelse, så deres fremskridt kan følges mere nøje.

TrustScoren bliver udregnet fra 1 til 5 for at hænge bedre sammen med stjernebedømmelsen

Vores stjernebedømmelse består af 1 til 5 stjerner, mens vores TrustScore altid har bestået af en score mellem 0 til 10.

Ved at udregne og vise vores TrustScore som en score mellem 1 til 5 bliver det nemmere for virksomheder og forbrugere at forstå, hvordan en TrustScore og stjernebedømmelse hænger sammen.

Sådan fungerer det nye bedømmelsessystem

Vi udregner din TrustScore med den samme formel som før. Den eneste forskel er blot, at vi nu bruger en skala fra 1 til 5 i stedet for 0 til 10.

Ved hjælp af almindelige afrundingsregler bliver din stjernebedømmelse rundet op eller ned med en halv eller hel stjerne afhængigt af beregningen af din TrustScore.

Vi bruger stadig følgende tre hovedfaktorer til at beregne en virksomheds TrustScore:

• Tidsrum: Den seneste anmeldelse tæller og vægter højest. For eksempel: En anmeldelse, der blev skrevet i dag, vægter dobbelt så meget som en anmeldelse, der blev skrevet for 6 måneder siden.
  • Frekvens: Virksomheder bør indsamle anmeldelser regelmæssigt for at bevare deres samlede score. For eksempel: En virksomhed fik 20 5-stjernede anmeldelser for to år siden med en TrustScore på 4.5. Hvis de fik en 1-stjernet anmeldelse i dag, ville deres TrustScore falde til 3.4.
  • Gennemsnit: Vi bruger et bayesiansk gennemsnit til at sikre, at en virksomhed med få anmeldelser har en mere balanceret og gennemsnitlig TrustScore fra begyndelsen. For eksempel: Hvis en virksomhed får en 1-stjernet anmeldelse, vil TrustScoren være 3.2.

Opdateringer, vi klarer

I begyndelsen af september 2019 opdaterer vi automatisk følgende for dig:

• Din virksomhedskonto og virksomhedsprofilside
  • TrustBox-widgets på dit website eller i din e-mailmarkedsføring
  • Alle funktioner til deling på de sociale medier: Image Generatoren, deling med ét klik, Facebook-fanen og Hootsuite-appen

Opdateringer, du selv skal sørge for

Fra september skal du opdatere følgende manuelt:

• Alt dit markedsføringsmateriale (annoncer, trykt materiale etc.), hvor din TrustScore, stjernebedømmelse eller stjernemarkering bliver brugt. Opdateret brandmateriale er tilgængeligt fra slutningen af august, men du kan anmode om tidlig adgang.
  • Dine API-integrationer eller brugerdefinerede widgets, der bruger din TrustScore, stjernebedømmelse eller stjernemarkering. I slutningen af august sender vi dig instruktioner om, hvordan du opdaterer dem, men du kan anmode om tidlig adgang.

Bemærk: Vi vil anbefale dig at opdatere dine integrationer og/eller dit marketingmateriale med det samme og ellers senest den 31. december 2019.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores kommende forbedringer, må du endelig kontakte din customer success manager eller vores supportteam.