Alt hvad du bør vide om ​Trustpilots forbedrede stjernebedømmelse og TrustScore

I begyndelsen af september 2019 lancerede Trustpilot en forbedret stjernebedømmelse og TrustScore, som giver en bedre forståelse af virksomheders omdømme og gør det muligt at følge deres fremskridt mere nøje.

Du kan se, hvordan din stjernebedømmelse og TrustScore er blevet påvirket, ved at gå ind på din virksomhedskonto.

I denne artikel finder du:

• En oversigt over forbedringerne.
  • En forklaring på, hvordan det nye bedømmelsessystem virker.
  • Oplysninger om, hvad du selv skal sørge for at opdatere, og hvad vi opdaterer for dig.

Oversigt over forbedringerne

Halve stjerner giver en mere nuanceret stjernebedømmelse

Halve stjerner er en branchestandard, som gør det nemmere for virksomheder og forbrugere at forstå en virksomheds bedømmelse. Derudover giver de et mere nøjagtigt og nuanceret billede af en virksomheds bedømmelse, så deres fremskridt kan følges mere nøje.

TrustScoren bliver udregnet fra 1 til 5 for at hænge bedre sammen med stjernebedømmelsen

Vores stjernebedømmelse består af 1 til 5 stjerner, mens vores TrustScore altid har bestået af en score mellem 0 til 10.

Ved at udregne og vise vores TrustScore som en score mellem 1 til 5 bliver det nemmere for virksomheder og forbrugere at forstå, hvordan en TrustScore og stjernebedømmelse hænger sammen.

Sådan virker det nye bedømmelsessystem

Din TrustScore udregnes på samme måde som før. Vi har bare ændret skalaen fra 0-10 til 1-5.

Ved hjælp af almindelige afrundingsregler er din stjernebedømmelse rundet op eller ned til en halv eller hel stjerne afhængigt af beregningen af din TrustScore.

Vi bruger stadig følgende tre hovedfaktorer til at beregne en virksomheds TrustScore:

• Tidsrum: Den seneste anmeldelse tæller og vægter højest. For eksempel: En anmeldelse, der blev skrevet i dag, vægter dobbelt så meget som en anmeldelse, der blev skrevet for 6 måneder siden.
  • Frekvens: Virksomheder bør indsamle anmeldelser regelmæssigt for at bevare deres samlede score. For eksempel: En virksomhed fik 20 5-stjernede anmeldelser for to år siden med en TrustScore på 4.5. Hvis de fik en 1-stjernet anmeldelse i dag, ville deres TrustScore falde til 3.4.
  • Gennemsnit: Vi bruger et bayesiansk gennemsnit til at sikre, at en virksomhed med få anmeldelser har en mere balanceret og gennemsnitlig TrustScore fra begyndelsen. For eksempel: Hvis en virksomhed får en 1-stjernet anmeldelse, vil TrustScoren være 3.2.

Opdateringer, vi klarer

Vi opdaterer automatisk følgende for dig:

• Din virksomhedskonto og virksomhedsprofilside
  • TrustBox-widgets på dit website eller i din e-mailmarkedsføring
  • Alle funktioner til deling på de sociale medier: Image Generatoren, deling med ét klik, Facebook-fanen og Hootsuite-appen

Opdateringer, du selv skal sørge for

Du skal sørge for at opdatere følgende manuelt:

• Marketingmateriale (annoncer, trykte materialer etc.) med din TrustScore, stjernebedømmelse eller stjernemarkering
  • API-integrationer eller brugerdefinerede widgets med din TrustScore, stjernebedømmelse eller stjernemarkering

Bemærk: Vi vil anbefale dig at opdatere dine integrationer og/eller dit marketingmateriale med det samme og ellers senest den 31. december 2019.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores forbedringer, må du endelig kontakte din customer success manager eller vores supportteam.

Sådan opdaterer du din API-integration til at bruge Trustpilots nye bedømmelsessystem

Opdatering af API-integrationer og brugerdefinerede widgets

Hvis du har bygget en brugerdefineret website-integration, skal du opdatere implementeringen på dit website manuelt. Nedenfor finder du hjælp til at opdatere statiske stjernebilleder, Resources API'et og Business Units API'et.

Bemærk: Du bør kun bruge vores API'er til at vise dynamiske elementer på dit website, ikke statiske elementer. Læs mere om vores integrationsretningslinjer.

Hvis du bruger statiske stjernebilleder

Hvis du har bygget en brugerdefineret widget med statiske billeder, kan du downloade vores seneste brandmateriale fra din virksomhedskonto.

Hvis du bruger vores Resources API til at hente billedmateriale med stjernebilleder eller stjernemarkeringer

Billedmateriale med halve stjerner og stjernemarkeringer er blevet tilføjet til Resources API'et. For at få adgang til det skal du blot kalde:

https://api.trustpilot.com/v1/resources/images/stars/4.5 eller https://api.trustpilot.com/v1/resources/strings/stars/4.5

Hvis du bruger Business Units API'et til at hente din virksomheds TrustScore og stjernebedømmelse

Du kan hente din virksomheds TrustScore eller stjernebedømmelse fra det samme API-endpoint med metoden "Get public business unit", men du skal bruge en ny API-key, der fører til de nye billeder.

Gammel respons:

{
"status": "active",
"displayName": "Dit virksomhedsnavn",
 ...
"stars": 5,
"trustScore": 9.2,
"id": "1234567890"
}

Ny respons:

{
"status": "active",
"displayName": "Dit virksomhedsnavn",
 ...
"score": {
 "trustScore": 4.6,
 "stars": 4.5
},
 "id": "1234567890"
}

Alle andre API-endpoints er de samme som før.

Hvis du har nogen spørgsmål om vores forbedringer, må du endelig kontakte din customer success manager eller vores supportteam.