Sådan implementerer du Trustpilots JavaScript-integration

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Tilføj Trustpilots JavaScript-integration til dit website for at trigge anmeldelsesinvitationer til dine kunder og dermed automatisere indsamlingsprocessen.

JavaScript-integrationen understøtter serviceanmeldelser, produktanmeldelser og lokationer.

Bemærk, at det kræver teknisk ekspertise at opsætte integrationen.

Trustpilot har et udvalg af integrationer for eCommerce-platforme, som er lette at installere og kræver ingen teknisk viden. Hvis din eCommerce-platform understøtter installationsklare integrationer, vil vi anbefale dig at vælge en anden integration end JavaScript.

Sådan opsætter du JavaScript-integrationen

For at automatisere dine anmeldelsesinvitationer skal du:

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Integrationer > JavaScript-integration (eller klikke her) og klikke på Kopiér kode.
  2. Indsæt koden i <head>-elementet i dit websites HTML-kildekode.

1. Når du har tilføjet koden, skal du gå ind på din virksomhedskonto igen og bekræfte dit domæne for at sikre, at du har tilføjet koden korrekt. Derefter sender vi dig instruktioner om, hvordan du kan tilkoble JavaScript-integrationen.

Når du tilføjer scriptet til dit websites HTML-kildekode:

• Erstat dataelementerne og produktattributterne, hvis du indsamler produktanmeldelser, med de tilsvarende værdier fra dit website.
  • Sørg for at loade scriptet i <head>-elementet på hver side.

Bemærk: JavaScript-integrationen virker ikke sammen med Google Tag Manager.