Sådan finder og udforsker du kategorier

På Trustpilot finder du en lang liste over kategorier, som virksomheder inddeles i. Virksomhederne kan vælge at identificere sig med specifikke kategorier, som dækker over deres branche, produkter eller services. Du kan bruge kategorierne til at finde og sammenligne lignende virksomheder på Trustpilot og derved træffe velinformerede beslutninger om, hvilke virksomheder du vælger at interagere med.

Find og udforsk kategorier

Du kan bruge Trustpilots kategorier til at sammenligne virksomheder inden for den samme branche, finde en bestemt virksomhed eller gå på opdagelse blandt dem alle.

1. Gå ind på trustpilot.dk, og klik på Kategorier øverst til højre på siden.

1. På den efterfølgende side kan du se en liste over alle Trustpilots kategorier for virksomheder. Klik på den kategori, du ønsker at udforske.

1. Du kan filtrere resultaterne ved at vælge en populær underkategori. Du kan derefter se resultaterne for Bedst bedømte virksomheder, Alle virksomheder i denne kategori, Nye virksomheder og Anmeldt for nylig.

1. Du kan også filtrere resultaterne efter By eller postnummer, Antal anmeldelser, Periode eller Virksomhedsstatus i venstre side.

Kategorirangering

Alle virksomheder kan få en topplacering i en kategori ved at opfylde to krav:

1. Virksomheden skal have fået 25 eller flere anmeldelser inden for de sidste 12 måneder.
  2. Status på virksomhedens profil skal være Beder om anmeldelser, som viser, at de aktivt beder om anmeldelser fra deres kunder.

Virksomheder, der opfylder disse betingelser, rangeres efter deres TrustScore og antal anmeldelser.

Disse betingelser sikrer, at de rangerede virksomheder i en kategori aktivt opbygger tillid og fremmer troværdighed online ved at opfordre deres kunder til at give dem feedback.

Bemærk: Hvis en virksomhed ikke selv vælger kategorier, placerer vi dem automatisk i en kategori, som vi mener repræsenterer deres services eller produkter bedst.