Trustpilots Shopify-integration: Sådan administrerer du flere webshops

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Hvis du har flere webshops eller domæner på Shopify, kan du bruge vores integration til at indsamle og vise anmeldelser for hver individuelle webshop.

Administrér flere webshops

Shopify har ikke et multistore-setup, hvor flere webshops kan administreres under én Shopify-konto. Det er dog muligt for en virksomhed at have flere Shopify-konti, én for hver webshop.

Hvis du har flere virksomheder med flere webshops

Når du skal konfigurere dine indstillinger for flere virksomheder, skal du sørge for, at hvert domæne (f.eks. katte.dk og hunde.dk) hører ind under hver deres individuelle Trustpilot-business unit.

Det gør du ved først at installere Trustpilot-integrationen for hver webshop og derefter vælge det korrekte Trustpilot-domæne, når du forbinder dem med Trustpilot hver især. På denne måde kan du konfigurere alle indstillinger individuelt for hver af dine virksomheder.

Forrige: Trustpilots Shopify-integration: Sådan tilføjer du en TrustBox

Næste: Sådan sletter du Trustpilots Shopify-integration