​Ofte stillede spørgsmål om at tilegne sig sin virksomhedsprofil

Hvis du har brug for hjælp til at tilegne dig din profil og komme godt i gang med at bruge Trustpilot, kan du finde svarene på nogle af de oftest stillede spørgsmål i denne artikel.

Har du problemer med tilegnelsen?

I visse tilfælde kan vi ikke verificere, om du er ejeren af websitet ud fra de oplysninger, du har givet.

Det sker typisk, hvis din oplyste e-mailadresse og det website, du forsøger at tilegne dig, ikke har samme domænenavn.

Hvis du f.eks. forsøger at tilegne dig websitet www.mitwebsite.dk, er e-mailadressen, du brugte til at oprette din konto med, måske ditnavn@mitwebsite.dk.

Hvis din anmodning kommer fra et andet domæne, f.eks. ditnavn@gmail.com, kan vi ikke give dig adgang til din virksomhedskonto, før vi har verificeret, at det er dit domænenavn.

Hvordan verificerer jeg mit domæne?

Når du har tilegnet dig din profil, verificerer du nemmest dit domæne ved at indtaste en e-mailadresse, der matcher dit website. Er det ikke muligt, findes der flere muligheder for at verificere dit domæne.

Hvad hvis jeg vil fjerne min virksomhedsprofil?

Trustpilot er et community for online-anmeldelser, og vi anser anmeldelser som originalt indhold, der ejes af brugerne. Derfor fjerner vi ikke virksomhedsprofiler fra Trustpilot.

Det er dog muligt at fjerne virksomhedsoplysningerne fra din profil og ændre dens status tilbage til ikke-tilegnet profil. Det anbefaler vi dog ikke, især ikke hvis din virksomhed allerede er blevet anmeldt, da det gerne har en positiv indflydelse på en virksomheds samlede bedømmelse at besvare anmeldelser og gå i dialog med brugerne.

Hvis du har tilegnet dig din virksomhedsprofil, men ikke ønsker at bruge Trustpilots services alligevel, kan du selvfølgelig bede os om at ændre status på din virksomhedsprofil til ikke-tilegnet profil. Du bør dog være opmærksom på, at dine anmeldelser forbliver på din profil, og det forhindrer ikke kunder i at søge efter og anmelde din virksomhed.

Tip: Når du har en aktiv virksomhedskonto, kan du modtage notifikationer om nye anmeldelser.

Hvad gør jeg, når jeg har tilegnet mig min profil?

Når du har tilegnet dig din virksomhedsprofil, kan du optimere brugen af Trustpilot ved at besvare og administrere anmeldelser, ændre dit profilbillede og din virksomhedsbeskrivelse, invitere kunder til at skrive anmeldelser og meget mere.

Du kan læse mere om, hvad Trustpilot kan gøre for din virksomhed, i artiklerne på denne side.