Dine nøgletal på Trustpilot: Svar

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

På dashboardet "Svar" kan du se, hvor mange af dine kunders anmeldelser du har besvaret, og hvor hurtigt du besvarer dem. Dermed får du et godt overblik over, hvor ofte du interagerer med dine kunder.

Du finder dashboardet ved at gå ind på din virksomhedskonto > Dine nøgletal > Svar.

Dashboardet Svar

Du kan let sammenligne og få overblik over, hvor god din svarrate er, og hvor kort din svartid er. Brug datofiltrene øverst på dashboardet til at angive, hvilken periode du vil se data for, og sortér de ønskede data efter indsamlingsmetoder, stjernebedømmelse og tags. Ved at klikke på Eksportér i det øverste højre hjørne kan du downloade dataene som en CSV-fil.

Dashboardet Svar under Dine nøgletal på en virksomhedskonto på Trustpilot

Svarrate

På dette diagram kan du følge udviklingen i din svarrate. Du kan vælge at se din svarrate pr. dag, uge eller måned, så du får et klart billede af, hvor mange af dine kunders anmeldelser du besvarer.

Eksempel på diagram over svarrate

Gennemsnitlig svartid

Denne graf kan du bruge til at se, hvor hurtigt du besvarer dine anmeldelser i gennemsnit.

Eksempel på graf over gennemsnitlig svartid

Svar efter stjernebedømmelse

Du kan se dine svar efter stjernebedømmelse neden under diagrammet med din svarrate og grafen med din gennemsnitlige svartid. I tabellen finder du antallet af anmeldelser efter stjernebedømmelse, din gennemsnitlige svarrate på de anmeldelser og din gennemsnitlige svartid.

Eksempel på tabel over svar efter stjernebedømmelse

Forrige Dine nøgletal på Trustpilot: Organisk trafik

Næste Dine nøgletal på Trustpilot: Benchmark