Trustpilot og Google Shopping

Denne funktion er en del af Free-pakken.

Kom i gang nu

Du kan bruge dine produktanmeldelser fra Trustpilot til at booste dine Google Shopping-kampagner. I denne guide kan du læse, hvordan det fungerer.

Med Google Shopping-kampagner kan du styrke dit online-omdømme, booste trafikken til dit website og finde mere kvalificerede kundeemner. Når du inkluderer dine produktanmeldelser i dine kampagner, kan du øge effekten af dine annoncer ved at fremhæve dit gode omdømme.

Hvordan fungerer Google Shopping-kampagner?

Du skal sende dine produktdata (herunder dine Trustpilot-data) til Google via deres Merchant Center og oprette en kampagne i Google Ads. Din kampagne bliver brugt til at lave annoncer på Google og andre steder på nettet, hvor potentielle kunder kan se, hvad du sælger. Du kan læse mere her og på Googles supportside.

Hvad er Google Shopping-annoncer?

Google Shopping-annoncer inkluderer detaljerede produktoplysninger, såsom et produktbillede, prisen og navnet på forhandleren. Når folk foretager en søgning på produkter som dine, får de vist dine annoncer. Hvis dine produktoplysninger inkluderer oplysninger fra dine produktanmeldelser, kan dine anmeldelser og bedømmelser blive vist i dine annoncer.

Sådan opnår du stjerner i dine Shopping-annoncer

For at få stjerner i dine Shopping-annoncer skal du:

• Have en Google Ads-konto
  • Have en Google Merchant Center-konto
  • Sende et feed med dine produkter direkte til Google Shopping

Du kan lave markup på dine produktanmeldelser fra Trustpilot ved hjælp af stjerner med vores SEO-TrustBox til produktanmeldelser. I denne artikel finder du hjælp til det. Du kan også bruge en manuel metode ved at følge Googles retningslinjer for at lave markup på produkter.

Bemærk: Google Shoppings produktfeed og produktanmeldelsesfeedet, som Trustpilot sender til Google Shopping, er to forskellige ting. Google skal bruge begge feeds, for at du kan få stjerner i dine annoncer på Google.

Overvejelser

Hvis dine produktanmeldelser ikke vises, selvom du har fulgt anvisningerne ovenfor, er der tre mulige forklaringer på det:

• Du lever ikke op til Googles minimumskrav. Du skal have mindst 50 produktanmeldelser i dit feed for at få dine annoncer vist i Google Shopping. For at et bestemt produkt bliver vist i et søgeresultat, skal der være skrevet mindst tre anmeldelser af det, herunder en anmeldelse skrevet af en kunde, som du inviterede til det.
  • De SKU og/eller produkt-URL’er, du har sendt til Google, er ikke de samme som dem, du har sendt til Trustpilot. De skal stemme overens, for at det virker.
  • Du har ikke søgt om at få din stjernebedømmelse vist i Google Shopping-annoncer. I Googles specifikation for produktdata kan du læse, hvordan du kan sende et komplet feed med dine produkter til dem.

Du finder yderligere hjælp i vores artikel "Ofte stillede spørgsmål om Trustpilot og Google".

Forrige FAQ om Trustpilot og Google Seller Ratings

Næste FAQ om Trustpilot og Google