​​Produktanmeldelser og Google Shopping-annoncer

Brug dine produktanmeldelser til at fremme din tilstedeværelse på Google med Google Shopping-annoncer, og få vist dine produktanmeldelser over hele nettet.

Hvad er Shopping-annoncer, og hvor findes de?

Ifølge Google "kan du bruge Google Shopping-annoncer til at promovere dit onlinelager og dit lokale lager, booste trafikken til dit website eller din lokale butik og finde mere kvalificerede kundeemner." Shopping-annoncer med bedømmelser er tilgængelige i en lang række lande.

Med vores integration til produktanmeldelser kan du tilføje stjerner til dine Shopping-annoncer og dermed forbedre din klikrate.

Det kræver blot:

• En Google AdWords-konto
  • En Google Merchant Center-konto
  • At du sender et feed med dine produkter direkte til Google Shopping

Vigtigt: For at få Rich Snippet-stjerner skal Google bruge to feeds: Det feed, du skal sende med dine produkter, og det feed, vi sender med dine produktanmeldelser til Google Shopping.

Hvorfor bliver mine produktanmeldelser ikke vist i Google Shopping-annoncer?

Her er de tre hyppigste årsager:

1. Du har ikke søgt om at få din stjernebedømmelse vist i Google Shopping-annoncer. I Googles specifikation for produktfeeds kan du læse, hvordan du sender et feed med dine produkter til Google.
  2. Du lever ikke op til Googles minimumskrav. Du skal have mindst 50 produktanmeldelser i dit feed for at blive vist i Google Shopping. Derudover skal dit produkt have mindst 3 anmeldelser for at blive vist, hvoraf en af dem skal være skrevet af en inviteret kunde.
  3. De SKU og/eller produkt-URL’er, du har sendt til Google, er ikke de samme som dem, du har sendt til Trustpilot.

Hvor lang tid går der fra feed'et med produktanmeldelser bliver sendt, til en produktanmeldelse kan ses i Google Shopping-annoncer?

Trustpilot indsender dagligt nye produktanmeldelser til Google, men det vides ikke, hvor lang tid Google skal bruge på at behandle dataene, så det eneste, du kan gøre, er at sikre dig, at du følger de ovenstående råd.