Tips og tricks til virksomheder

Trustpilot er dedikeret til at skabe øget åbenhed. Læs vores Transparency Report 2024.

Vi har samlet nogle gode råd for at hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af Trustpilot. Husk, at du også skal læse og overholde vores retningslinjer for virksomheder.

Hvem kan skrive en anmeldelse

Du skal altid

• Gøre det muligt for alle kunder, der har haft en oplevelse med din virksomhed inden for de sidste 12 måneder, at skrive en anmeldelse.

Du må aldrig

• Tillade dine ansatte at skrive anmeldelser, heller ikke selvom de har haft en købs- eller serviceoplevelse med din virksomhed.
  • Tillade nære familiemedlemmer eller andre med egeninteresse i din virksomhed at skrive anmeldelser.
  • Skrive anmeldelser af dine konkurrenter.

Indsamling af anmeldelser i din virksomheds fysiske lokaler

Du skal altid

• Informere os og bede om tilladelse, hvis du ønsker at indsamle anmeldelser i din virksomheds fysiske lokaler.
  • Sikre dig, at dine kunder har mulighed for at skrive en anmeldelse uden indblanding eller pres fra personalet.
  • Sørge for, at alle dine kunder har mulighed for at skrive en anmeldelse, uanset om de har haft en god eller dårlig oplevelse.

Du må aldrig

• Bruge dit eget udstyr (såsom computere og tablets) til at indsamle anmeldelser fra dine kunder.
  • Skrive en anmeldelse på vegne af en kunde eller komme med forslag til, hvad vedkommende bør skrive.
  • Overvåge en kunde, mens vedkommende skriver en anmeldelse.

Invitationer

Du skal altid

• Sikre dig, at sproget i dine invitationer er klart og objektivt.
  • Sørge for, at alle dine kunder modtager deres invitation i den samme fase af kunderejsen.
  • Sende anmeldelsesinvitationer til alle dine kunder og ikke kun dem, der har haft en positiv oplevelse med din virksomhed.

Du må aldrig

• Tilbyde dine kunder incitamenter til at skrive en anmeldelse. Incitamenter kan bl.a. være rabatter, loyalitetspoint, gavekort, vouchers, gaver, belønninger mv.
  • Undlade at sende invitationer til kunder, som har haft en negativ oplevelse med din virksomhed.
  • Bede om en positiv anmeldelse.
  • Anmode kunder, der har haft en negativ oplevelse, om at kontakte kundeservice, inden de skriver en anmeldelse.

Besvar anmeldelser

Du skal altid

• Besvare dine anmeldelser på en høflig måde.
  • Tilbyde støtte og hjælp til at løse eventuelle problemer.
  • Takke brugeren for sin anmeldelse.

Du må aldrig

• Inkludere personlige oplysninger.
  • Anvende en aggressiv eller truende tone.
  • Bede om at få anmeldelsen ændret, opdateret eller fjernet.

Rapportering af anmeldelser

Du skal altid

• Anvende funktionen Spørg efter oplysninger, inden du rapporterer en anmeldelse skrevet af en bruger, du ikke genkender.
  • Sikre dig, at du rapporterer anmeldelsen af den rette årsag. I denne artikel kan du finde ud af, hvilken slags indhold vi kan fjerne i henhold til de forskellige rapporteringsårsager.
  • Rapportere alle anmeldelser, der er i strid med vores retningslinjer, uanset hvilken stjernebedømmelse de har.

Du må aldrig

• Udelukkende rapportere negative anmeldelser.
  • Rapportere en anmeldelse flere gange kun for at komme af med den.
  • Rapportere anmeldelser uden først at overveje og undersøge, hvorfor de er i strid med vores retningslinjer.
  • Rapportere anmeldelser af den forkerte årsag.

Din virksomhedsprofil

Du skal altid

• Opdatere din profil med relevante oplysninger om din virksomhed.
  • Sikre dig, at de viste oplysninger er korrekte.
  • Tjekke, om linkene på siden omdirigerer til det korrekte domæne.

Du må aldrig

• Vise oplysninger, der er forkerte, eller som tilhører en konkurrent.
  • Linke til andre domæner end det, der bliver anmeldt.
  • Ændre thumbnailet, så det viser et billede, der ikke har forbindelse til din virksomhed.