​​Sådan downloader, installerer og konfigurerer du Trustpilots gratis Magento 2-plugin

Tilgængelig for:

• Free
  • Lite
  • Pro
  • Enterprise
Denne funktion er en del af vores gratis produktpakke Prøv den nu

Med Trustpilots gratis Magento-plugin kan du automatisk indsamle service- og produktanmeldelser, tilføje TrustBoxe og invitere tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.

I denne artikel kan du læse, hvordan du downloader, installerer og konfigurerer plugin'et i din webshop, så du kan begynde at mærke fordelene ved Trustpilot.

Bemærk: Dette plugin er udviklet til virksomheder, som bruger Magentos eCommerce-platform. Hvis du bruger en anden platform, kan du finde vores andre integrationer her. Sørg for at deaktivere andre automatiske invitationsmetoder, så invitationerne ikke sendes to gange.

Magento 2-plugin'et i korte træk

• Automatisér dine invitationer – nye ordrer vil automatisk trigge en e-mail til dine kunder med en opfordring om at anmelde din virksomhed på Trustpilot.
  • Send invitationer til dine tidligere kunder uden besvær.
  • Tilføj TrustBoxe på dit website med plugin'et.
  • Magento 2-plugin'et understøtter flere shops i versionerne 2.1, 2.2 og 2.3.

Sådan opsætter du Magento 2-plugin'et

Du kan forbinde din Magento 2-webshop til Trustpilot på to måder:

• Download Magento 2-udvidelsen fra Magento Marketplace.
  • Download og installér plugin'et ved hjælp af Composer.

Magento 2 – Installér plugin'et i din webshop

Installér plugin'et fra Magento Marketplace

Sådan installerer du gratis Trustpilot-plugin'et i Magento Marketplace:

1. Gå til Magento Marketplace, søg efter Trustpilot Reviews M2-udvidelsen, og klik på Add to Cart.
  2. Klik på indkøbsvognen i øverste højre hjørne og derefter på Proceed to Checkout.
  3. Hvis du bliver bedt om det, skal du tilmelde dig eller logge ind på din Magento Marketplace-konto og færdiggøre processen ved at klikke på Place Order. Bemærk, at Trustpilot-udvidelsen er gratis.
  4. Klik på Install på ordrebekræftelsessiden.
  5. For at oprette en ny key skal du vælge Create a New Access Key på siden My Access Keys. Angiv et navn for at kunne identificere key-parret, og kopiér de oprettede keys (Private og Public).
  6. Log ind på dit Magento Admin Panel.
  7. Klik på System > Web Setup Wizard > Extension Manager/Component Manager.
  8. Hvis din webshop ikke er tilsluttet Magento Marketplace, skal du klikke på Sign In. Derefter vises to tomme felter, hvor du skal indsætte de kopierede keys.
  9. Vælg Refresh/Sync for at opdatere listen over tilgængelige udvidelser.
  10. Klik på Review and Install.
  11. Find Trustpilot-udvidelsen på listen, og klik på Install.
  12. Følg standardproceduren, gennemfør kontrollen, lav en sikkerhedskopi, og installér udvidelsen.
  13. Gå tilbage til din webshops Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  14. Skift konfigurationen fra Default Config til Website eller Store View.
  15. Scroll ned til Trustpilot, udvid panelet, og klik på General.
  16. Scroll tilbage til toppen, og indsæt den integrationsnøgle, du har kopieret fra din virksomhedskonto på Trustpilot.
  17. Klik på Save Config.

Download og installér plugin'et ved hjælp af Composer

Installation af Trustpilot-plugin'et i din Magento 2-platform kræver teknisk ekspertise og adgang til din webshop-servers kommandolinjegrænseflade (CLI) (terminal). Plugin'et kan installeres ved hjælp af softwaren Composer.

Vigtigt: Din webshop er ikke tilgængelig de 5-15 minutter, installationen tager. Vi anbefaler at installere plugin'et, når der er mindst travlhed på din webshop, og at lave en sikkerhedskopi først.

Log ind på din Magento-server ved hjælp af SSH (Secure Shell), og kør følgende kommandoer:

1. Gå til din Magento-installations rodmappe, og kør følgende kommando for at lave en sikkerhedskopi: php bin/magento setup:backup --code --db --media Bemærk, at dit website ikke er tilgængeligt i den tid, det tager at lave en sikkerhedskopi.
  2. Aktivér vedligeholdelsestilstand: php bin/magento maintenance:enable
  3. Download og installér Trustpilot-plugin'et ved hjælp af Composer: composer require “trustpilot/module-reviews”
  4. Hvis det er første gang, du installerer et plugin ved hjælp af Composer, vil Magento bede dig om at angive dine login-oplysninger til din Magento Marketplace-konto. Gå til https://marketplace.magento.com > My profile > Access Keys > Create A New Access Key for at finde dine login-oplysninger. Bemærk: Din Public key er dit brugernavn, mens din Private key er din adgangskode.
  5. Aktivér Trustpilot-plugin'et: php bin/magento module:enable Trustpilot_Reviews --clear-static-content
  6. Opdatér databaseskemaet: php bin/magento setup:upgrade Bemærk, at dette er en global kommando, som aktiverer alle dine installerede Magento-plugins, så vær omhyggelig.
  7. Kør compile-kommandoen: php bin/magento setup:di:compile Denne kommando er kun påkrævet i produktionstilstand.
  8. Anvend statisk indhold: php bin/magento setup:static-content:deploy Denne kommando er kun påkrævet i produktionstilstand.
  9. Deaktivér vedligeholdelsestilstand: php bin/magento maintenance:disable

Indtast integrationsnøglen

Når du har installeret Trustpilot-plugin'et, kan du logge ind på Magento Admin og færdiggøre integrationen ved at indtaste integrationsnøglen.

1. Gå til din Trustpilot virksomhedskonto > Integrationer > Magento 2, og kopiér integrationsnøglen under Din integrationsnøgle.
  2. Gå derefter tilbage til Magento Admin, og klik på Stores > Configuration.
  3. Skift "store view" fra Default Config til Main Website (eller et af dine andre websites).
  4. Klik på Trustpilot > General og indsæt integrationsnøglen, du har kopieret fra din virksomhedskonto.
  5. Klik på Save Config.

Sådan konfigurerer du Magento 2-plugin'et

Når plugin'et er installeret, vises Trustpilot-fanen på dit Magento Admin Panel. Du skal muligvis bruge loginoplysningerne fra din virksomhedskonto på Trustpilot til at logge ind.

• Læs de juridiske betingelser, vælg I understand and accept the above, og klik på Confirm.

Din webshop er nu integreret med Trustpilot, så du kan begynde at invitere dine kunder til at skrive en anmeldelse.

Du kan:

• Angive eller ændre dine e-mailoplysninger.
  • Invitere tidligere kunder til at skrive en anmeldelse.
  • Tilføje TrustBoxe med plugin'et.

Angiv dine e-mailoplysninger

Gå til Invitations, og angiv dine e-mailoplysninger:

• Sender Name: De afsenderoplysninger, der vises i dine kunders indbakke, når de modtager din anmeldelsesinvitation. Afsendermailen er som standard noreply.invitations@trustpilot.
  • Reply-to Email: Den e-mailadresse, dine kunder skal bruge, hvis de svarer på din mail.
  • Trustpilot website: Den destinationsside på Trustpilot, hvor dine kunder skriver deres anmeldelse. Trustpilot har websites med forskellige locales, f.eks. er de.trustpilot.com Trustpilots website for Tyskland.
  • Send Delay: En ordre fra din Magento-webshop trigger automatisk en e-mail til din kunde. Angiv, hvor mange dage der skal gå, før invitationen bliver sendt. Du kan højst angive 90 dage.

Konfigurér invitationstriggeren

Du kan indstille, hvad der skal trigge afsendelsen af invitationerne til dine kunder, under General.

• Vælg Order confirmed for at invitere dine kunder, når Magento er ved at behandle din anmodning.
  • Vælg Order completed for at invitere dine kunder, når anmodningen er udført.

Klik på Save changes.

Inkludér produktanmeldelsesinvitationer

Hvis du bruger Trustpilots produktanmeldelsesfunktion, kan du sende produktanmeldelsesinvitationer med Magento-plugin'et.

Brug skydeknappen til at aktivere produktanmeldelsesinvitationer, og kom i gang med at indsamle produktanmeldelser.

Når du har aktiveret produktanmeldelser, skal du bruge SKU-rullemenuen til at angive, hvor du gemmer dine produkt-SKU, så vi ved, hvor vi kan finde dem. Bemærk, at det er nødvendigt, for at du kan sende produktanmeldelsesinvitationer.

Du kan også vælge at angive GTIN- og MPN-numre. Men det er kun SKU-feltet, der er obligatorisk, for at vi kan oprette produktanmeldelsesinvitationer til dine kunder.

Klik på Save changes for at gemme din konfiguration.

Du kan også oplyse os om, hvor på din Magento-platform du gemmer dine produkt-SKU, ved at konfigurere GTIN- og MPN-feltet. Klik på Save changes, når du er færdig med konfigurationen.

Invitér tidligere kunder til at skrive en anmeldelse

Med Trustpilot-plugin'et kan du invitere tidligere kunder, som har afgivet en ordre inden for de sidste 7 dage og op til 6 måneder.

• Angiv en tidsperiode, og klik på Sync up orders for at synkronisere dine tidligere ordrer med Trustpilots invitationssystem.

Oversigt over synkroniserede ordrer

Der vises nu en oversigt over, hvor mange ordrer der er synkroniseret, og hvor mange der ikke er.

Nederst på siden finder du en detaljeret liste over, hvilke ordrer der ikke blev synkroniseret. Klik på Re-sync for at foretage synkroniseringen igen.

Tilføj en TrustBox med plugin'et

Du kan tilføje TrustBoxe til dine websider ved hjælp af dit Magento-plugin.

1. Du kan se et eksempel på din TrustBox ved at gå til din Magento Admin-side og klikke på TrustBox-fanen i menuen foroven.
  2. Vælg den TrustBox, du vil se, træk den hen på dit website, og placér den, hvor du vil.
  3. Klik på Publish Changes for at offentliggøre TrustBoxen på dit site.

Flere konfigurationsmuligheder:

• Page: Du kan placere TrustBoxen på din destinationsside, kategoriside eller produktside. Hvis du vil placere den på en anden side, skal du blot indtaste webadressen.
  • Position: Vælg, hvor på siden du vil placere TrustBoxen.
  • Horizontal offset: Vandret placering.
  • Vertical offset: Lodret placering.

Hvis du vælger en TrustBox med produktanmeldelser, opdateres attributten data-sku automatisk. Husk at tilføje den til din produktside.

Bemærk, at vi ikke har et tilgængeligt testmiljø i øjeblikket.

Trustpilot er ikke ansvarlig for nogen links til tredjepartssites i denne artikel, deriblandt indholdet på andre websites, der linkes til fra denne artikel.