FAQ om Rich Snippets for TrustBoxe til serviceanmeldelser

I denne artikel kan du finde svar på dine spørgsmål om Rich Snippets og gode råd om, hvordan du får mest muligt ud af dine TrustBoxe til Rich Snippets.

Hvis dine Rich Snippets ikke er synlige, kan du få hjælp til fejlfinding her.

Hvad er Rich Snippets?

Rich Snippets laver markup på din websides indhold, som gør det nemmere for søgemaskiner at finde og indeksere informationen.

Rich Snippets er ikke det samme som Google Seller Ratings eller de gule stjerner i dine annoncer. Rich Snippet-stjerner vises i organiske søgeresultater.

Indekserer Google serviceanmeldelser fra SEO-optimerede TrustBoxe?

Nej, Google indekserer indholdet af anmeldelserne på din virksomheds profilside på Trustpilot.dk. Du bør aldrig indeksere det samme indhold på dit website, da det vil blive markeret som dobbelt indhold og kan føre til SEO-straffe. TrustBoxe laver kun markup på din TrustScore og dit samlede antal anmeldelser.

Kan jeg tilføje Rich Snippets til alle mine sider?

Det vil vi fraråde dig, da Google muligvis vil se det som spam, hvilket kan påvirke din SEO. Vi anbefaler, at du udvælger en eller to sider, der bedst repræsenterer din virksomhed, f.eks. en Om os-side.

Derudover kan du også tilføje Rich Snippets til dine mest populære destinationssider, men du bør ikke tilføje dem til mere end fem sider på dit website.

Hvordan tilføjer jeg Rich Snippets til min kategoriside eller side med produktlister?

Vi har oplevet, at mange websites laver markup på produkterne på deres sider med produktlister. Dine konkurrenter gør det muligvis, men det er i strid med Googles retningslinjer, og du risikerer at miste alle dine Rich Snippets, herunder legitime Rich Snippets på produktsider.

Google er allerede begyndt at skride ind over for større sites, som bruger Rich Snippets forkert. Du får mest ud af at følge Googles retningslinjer, og med vores TrustBoxe tilbyder vi en sikker måde at gøre det på.

Hvorfor er Rich Snippet-markup'en kun tilgængelig for nogle TrustBoxe?

Vores Rich Snippet-funktion er kun tilgængelig for de TrustBoxe, der er i overensstemmelse med Googles retningslinjer. Disse TrustBoxe viser:

• din overordnede TrustScore og dit samlede antal anmeldelser
  • dine anmeldelser
  • den oprindelige kilde, hvor dine besøgende (og Google) kan læse alle anmeldelserne

Hvor lang tid går der, før Rich Snippets bliver vist i mine søgeresultater?

Log ind på Google Search Console, når du har implementeret din TrustBox. Brug værktøjet til undersøgelse af webadresser for at få Google til at gennemgå din side igen og registrere den nye Rich Snippet-markup. Rich Snippet-stjerner vises kort efter indekseringsanmodningen og forsvinder derefter, indtil Googles indekseringsmetode finder siden.

Der kan være stor forskel på, hvor hurtigt Google indekserer dine Rich Snippets. Nogle kunder har fået Rich Snippets næste dag, mens det for andre har taget op til seks uger.

Nogle gange vises Rich Snippets med det samme, hvorefter de forsvinder. De kommer tilbage, næste gang Google gennemgår din side, hvilket er kutyme.

Vær dog opmærksom på, at det afhænger af Google, hvornår Rich Snippets vises. Selv hvis du følger alle deres retningslinjer, er det stadig op til Google, om de viser Rich Snippets i deres søgeresultater. Nogle sites vil muligvis aldrig kunne få Rich Snippets, f.eks. spillesites.

Hvorfor vises mine Rich Snippets i Google og ikke i Bing?

Alle SEO-optimerede TrustBoxe til serviceanmeldelser tilfører markup med JSON-LD-koden gennem JavaScript. Bing understøtter JSON-LD, hvis ikke koden indsættes dynamisk med JavaScript.

Hvorfor vises mine Rich Snippets ikke i Googles søgeresultater?

Der kan gå op til seks uger, fra Google gennemgår din side, til indholdet vises i søgeresultater. Nogle gange forlænges processen, når en side skal indsendes flere gange, før den bliver gennemgået.

Nyttige links og mere information