Sådan opsætter du lokationsanmeldelser

Med Trustpilots lokationsanmeldelser kan du indsamle, administrere og vise anmeldelser af din virksomheds lokationer.

For at begynde at indsamle lokationsanmeldelser skal du først opsætte dine individuelle lokationer på din virksomhedskonto.

Du kan tilføje nye lokationer når som helst, og du kan oprette dem enkeltvist eller samlet.

Tilføj flere lokationer

Den letteste måde at tilføje dine lokationer på er ved at importere dem i en CSV-fil.

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.

1. Klik på Importér lokationer.

Bemærk: Hvis du har oprettet en lokation før, hedder denne knap Importér flere lokationer.

1. Upload en CSV-fil med følgende oplysninger i samme rækkefølge:
    • Lokationsnavn
    • ID (bruges, når dine kunder inviteres til at anmelde denne specifikke lokation)
    • Adresse
    • Adresse 2
    • Postnummer
    • By
    • Område
    • Landekode
    • Telefonnummer
    • Website

Bemærk: Den korrekte landekode for Danmark er DK.

1. Tjek din CSV-fil igennem for at sikre, at lokationsnavnene følger vores retningslinjer.
  2. Upload din CSV-fil, og kontrollér oplysningerne for at sikre, at lokationerne er blevet uploadet korrekt. Hvis du finder fejl, kan du rette i oplysningerne.

1. Bekræft, at du har læst og fulgt vores retningslinjer, og klik herefter på Bekræft import.

Tilføj en enkelt lokation

1. Gå ind på din virksomhedskonto > Indstillinger > Indstillinger for offentlig profil > Lokationer.

1. Klik på Tilføj lokationer manuelt.

Bemærk: Hvis du har oprettet en lokation før, hedder denne knap Tilføj en lokation.

1.  Indtast derefter følgende oplysninger for hver af din virksomheds lokationer:
      • Lokationsnavn (se vores retningslinjer for lokationsnavne).
      • ID (bruges, når dine kunder inviteres til at anmelde denne specifikke lokation)
      • Lokationens website
      • Titel
      • Beskrivelse
      • Telefonnummer
      • Adresse
      • Adresse 2
      • Postnummer
      • By
      • Område
      • Land
  2. Klik på Tilføj lokation.